Een Moment

09 March 2021

Een Moment

Lieve fans,

“2020 was voor velen onder ons een roerig jaar. Voor mij persoonlijk ook (om meer dan één reden). Ik ben op mijzelf teruggeworpen, heb veel nagedacht, geprobeerd om te reflecteren. Over hoe ik in het leven sta, maar ook over hoe ik heb gehandeld. Daarvoor heb ik de tijd genomen die ik nodig had en ik ben heel dankbaar dat mij die tijd ook geboden is. En ook al ben ik er nog niet, inmiddels voel ik wel dat er uit donkere dagen ook waardevolle inzichten kunnen komen. Gelukkig heb ik uiteindelijk de energie en het plezier weer teruggevonden in de muziek. Ik dank daarvoor mijn oude vriend John Ewbank (wie ik veel schuldig ben) en mijn nieuwe vriend Rolf Sanchez (wiens energie mij heeft geïnspireerd).”

Vandaag, 9 maart, is mijn nieuwe single Een Moment uitgekomen. En wat ben ik blij en trots dat deze samenwerking met John Ewbank en Rolf Sanchez tot stand is gekomen.

Een Moment gaat over een verbroken relatie, het daaropvolgende verdriet en voor velen herkenbare gevoel dat je pas echt ziet wat je kwijtraakt op het moment dat je het verliest. Dat je zo graag nog, al was het maar voor even, zou kunnen voelen hoe liefde hoort te voelen. Opdat je het nooit meer zo voor lief neemt.

‘Een Moment’ is vanaf vandaag te downloaden via ITunes en te beluisteren op de diverse streamingsdiensten, waaronder Spotify, Apple Music, Deezer en uiteraard ook op mijn eigen YouTube-kanaal.