Een update voor de Borsato-app!

07 February 2012

Een update voor de Borsato-app!

Sinds het verschijnen van de Borsato-app in zowel de AppStore als de Androidmarket is de app inmiddels al een kleine honderdduizend keer gedownload. De app

voorziet duidelijk in een behoefte en hij wordt, zoals ik al hoopte, door heel veel mensen intensief gebruikt.

Niet alleen is de app geweldig om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom mij, ook blijkt dat veel fans de app gebruiken om het forum te bezoeken en hier contact met andere fans te leggen. Om foto’s te bekijken en te downloaden en om de vele videoclips en filmpjes te bekijken die de app al rijk is, om mijn Twitterfeed te lezen of wat anderen over mij Twitteren. Ook is het uiteraard mogelijk via de app liedjes of zelfs hele albums te downloaden en we merken dat ook hier gretig gebruik van wordt gemaakt.

Natuurlijk stopt de ontwikkeling van een app, en zeker van de Borsato-app, niet wanneer deze eenmaal in de AppStore of Androidmarket staat maar blijven we verbeteren en dingen toevoegen. Inmiddels staat er zowel in de AppStore als de Androidmarket een update voor de Borsato-app klaar. In deze update vind je onder andere de mogelijkheid pushberichten in je instellingen aan te zetten zodat je het belangrijkste nieuws als eerste weet. Verder hebben we gewerkt aan een uitbreiding van zowel de foto- als de videogalerij en is de weergave van zowel fotos als videos verbeterd.

Ook gebruikelijk bij een update is dat we gekeken hebben naar het oplossen van kleine bugs zoals het delen via FaceBook en Twitter en ook hierin is voorzien.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze update vinden en natuurlijk blijven we actief met het doorontwikkelen.

Groetjes,

Marco