Eens Team Borsato…

03 September 2017

Eens Team Borsato…

Op zaterdag 2 september vond de jaarlijks terugkerende Team Borsato Barbecue weer plaats. Ik kijk hier elk jaar weer ontzettend naar uit, want niet alleen voor de kandidaten is het leuk om elkaar weer te zien en bij te kletsen met medekandidaten. Voor mij is het net zo leuk om mijn eerdere kandidaten weer te zien en te horen waar ze allemaal mee bezig zijn. We hebben met elkaar genoten van heerlijk eten en muziek en ik heb zoveel lieve mensen gesproken! De weersvoorspellingen waren niet heel goed, maar uiteindelijk scheen de zon volop en was het prachtig weer. Er waren springkussens en overal in de tuin waren zitjes waar de talenten met elkaar konden bijpraten. Ook was er de gelegenheid om samen muziek te maken. En daar werd dan ook de hele middag gebruik van gemaakt. 
 


In de loop van de jaren is het een enorme groep geworden, maar de kreet ‘Eens Team Borsato, Altijd Team Borsato’ is nog altijd van kracht. Wanneer ze mijn hulp inroepen, bij bijvoorbeeld het promoten van een single of theatertour, probeer ik ze waar nodig te steunen en te helpen. Daarom vind ik het ook fijn dat ze me van hun stappen op de hoogte houden en daarvan geef ik jullie nu vol trots een update. 

Jared Grant heeft op 1 september zijn debuutalbum ‘Back To My Roots’ gelanceerd. Dit deed hij, samen met een liveband in Bibelot te Dordrecht, de plaats waar zijn eigen roots liggen. Tegelijkertijd werd de eerste single van het album, ‘Break Out’ uitgebracht in combinatie met een videoclip. De totstandkoming van dit album is van begin tot eind vastgelegd door de fotograaf Nyusha Glenn (Glenn Cornelisse) en dit fotoboek kun je bij het album bestellen. Het album is natuurlijk ook te downloaden via iTunes

Madelief kennen we uit het derde seizoen van The Voice Kids, waarin zij mij kippenvel bezorgde met haar ‘Blind Audition’ van ‘Your Song’ van Elton John. Madelief is ondertussen afgestudeerd als musicalstudent. Nu gaat ze een 1-year singer course volgen. Deze cursus, bestaande uit 6 seminars, is voor zangers en zangeressen die hun zangkwaliteiten willen verbeteren, wellicht zelf ook willen coachen of begeleiden. Gaaf hoor, Madelief! Heel tof dat je dit doet!

Sharon Doorson zit absoluut niet stil en ik heb dan ook regelmatig nieuws over haar te melden. Onlangs heeft ze een fantastische single uitgebracht! ‘Come To Me’! waarvoor ze met Rochelle en ROLLÀN heeft samengewerkt. Wil je deze single graag downloaden, dan kan dat hier. Ook de videoclip is via die link te bekijken. Sharon staat voor kwaliteit, keer op keer, en is ook nog eens zo ongelofelijk lief!
 
Op 30 September brengt Daniël Kist zijn nieuwe EP ‘Element’ uit in het Diligentia Theater in Den Haag. Op deze avond zal Daniël samen met een aantal gastartiesten, zoals Pleun Bierbooms, Esmee schreurs, Leonie Meijer, Isabel Provoost, Thijs Pot, Dion Kuipers, Emma van Helsdingen, Eline Mann, Noa Groenen, Max Albertiazzi en Sanne Veltman, nummers uit zijn Youtube show ‘Daniël Presents…’ zingen. Wil je deze bijzondere avond niet missen, dan kan je via deze link tickets bestellen. Onlangs kwam ook zijn nieuwe single ‘Adem’ uit, welke is te beluisteren op onder andere Spotify iTunes en Playstore. Ook is de videoclip te zien op Youtube. Goed bezig Daniël!
 
De dag voorafgaande aan haar negentiende verjaardag, hebben Laura van Kaam en ik samen doorgebracht en genoten van het samen foto’s maken. Ook Laura timmert hard aan de weg en zal op vrijdag 10 november in DRU Cultuurfabriek gaan optreden met haar theatershow ‘Less Is More’ vol zelfgeschreven liedjes, humor en mooie muziek. Wil je hier graag bij zijn? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar via deze link

In 2015 overtuigde Karel Mahieu bij The Voice Kids mij van zijn kunnen met ‘Jailhouse Rock’ van Elvis Presley. Op 2 juli heeft deze jonge zanger van het levenslied zijn single ‘’Hé Jij, Ja Jij’’ in het Let’s Inn Café in Den Haag gepresenteerd. De bijbehorende clip kan je hier bekijken. Op zondag 24 september treedt hij op in Disco Voom Voom!

In seizoen twee van The Voice of Holland zat Vera de Bree in Team Borsato. Op 1 september heeft zij haar EP ‘Where To Begin’ uitgebracht. Deze EP bevat vijf zelf geschreven engelstalige songs en is te downloaden via Spotify en iTunes

Vajèn van den Bosch is vanaf 17 oktober te zien in het Beatrix theater in de musical ‘’On Your Feet’!’ over het leven van Emilio en Gloria Estefan, waarin ze rol van Gloria Estefan zal spelen. Op 29 oktober zal deze in premiére gaan. Dat wil ik uiteraard niet missen! Vajèn is een ongelofelijk talent en ze pakt steeds weer de mooiste rollen. Ik ben heel trots op haar!


Groetjes,

Marco