Eerste Groots met een zachte G: fantastisch!

05 June 2010

Eerste Groots met een zachte G: fantastisch!

De doorloop van gisteren beloofde eigenlijk al dat het vanavond een fantastische avond zou worden en die belofte werd meer dan ingelost. Jongens, jongens wat een feest was het vanavond in het Abe Lenstra Stadion! Guus zette een geweldige show neer en ik heb genoten!

 

 

We begonnen vanmiddag natuurlijk al fantastisch, prachtig weer, een zonovergoten stadion en met zijn allen keken we s middags naar de oefenwedstrijd Nederland-Hongarije. Ik moest de wedstrijd voor de soundcheck even verlaten bij een tussenstand van 1-1 en bij terugkomst bleek ik maar liefst vijf doelpunten gemist te hebben. De overwinning was in ieder geval duidelijk voor Nederland en werkte zeker nog sfeerverhogend. Over Robben hebben we het nu maar gewoon even niet…

Zoals ik gisteren al schreef is te gast bij Guus zijn ook voor mij één groot feest omdat deze concerten niet om mij draaien maar om Guus waardoor ik nog veel meer kan genieten van alles wat er om me heen gebeurt. Het is dan ook prachtig om van achter de schermen te zien hoe het stadion vol loopt en de sfeer in het stadion te proeven. Dat iedereen er zin in had was wel heel duidelijk te zien!

Guus maakt er op het podium een feest van, dat mag duidelijk zijn en de prachtige zomeravond versterkte het feestgevoel alleen maar meer en meer. Hoewel we in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen stonden was de Brabantste warmte en gezelligheid toch erg aanwezig, de Friezen kunnen er ook wat van! Guus en zijn band speelden bijna letterlijk de sterren van de hemel en hoewel we in een groot stadion stonden leek het af en toe net of je met zijn allen een intiem feest in een kleine zaal aan het vieren was.

 

 

Schouder aan Schouder mocht natuurlijk niet ontbreken op deze avond. Het was wel heel gaaf om dit samen te kunnen doen in zon groot stadion met zon fantastische sfeer. Geweldig om te zien hoe enthousiast het nummer werd ontvangen en hoeveel mensen het al wel niet mee kunnen zingen!

Een extra leuke actie is dat jij live mee kunt zingen op Schouder aan schouder! We nemen dit liedje elke avond op. Wanneer je het woord ‘schouder’ smst naar 3020 (*) dan ontvang je de dag erna een downloadlink om Schouder aan Schouder te horen, live van die avond. Super natuurlijk om het nog eens terug te kunnen horen als je erbij was (wie weet hoor je jezelf!) of om even mee te kunnen genieten wanneer je geen kaarten voor deze shows had.

Ik ben in ieder geval razend enthousiast over deze eerste avond Guus en zijn Groots met een zachte G en kan dan ook niet wachten tot de concerten die Guus volgende week zal geven in het Philips Stadion in Eindhoven!!

Groetjes,

Marco

(*)  De kosten bedragen eenmalig 2,00