Eerste winnaars Bol.com!

19 September 2008

Eerste winnaars Bol.com!

De eerste prijswinnaar is bekend! Martine Westerlaken, bijna een BN’ er onder de fans inmiddels met haar leuke weblogje en haar hoge bofkontengehalte won gisteren de eerste Meet & Greet met mij bij de superactie Wie is Marco’s Grootste Fan, van Bol.com.

Ook meedoen? Dat kan natuurlijk, want de te gekke acties lopen nog een hele tijd!

Wil je een Wit Licht t-shirt winnen, een unieke zitzak van Wit Licht, een gesigneerd Wit Licht album, bioscoop- of concertkaartjes, op de foto tijdens de uitreiking van de Platina Award voor Wit Licht of mij misschien ontmoeten voor een gezellige meet & greet? Dan moet je zéker aan deze leuke actie meedoen!

Moeilijk? Echt niet! De actie bestaat uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel is eenvoudig, je moet drie vragen beantwoorden die iedereen die wel eens op deze site heeft rondgesnuffeld kan beantwoorden. Je hoort ook meteen van Winston Gerschtanowitz of je antwoord goed of fout is, dus dat scheelt alweer. Het tweede onderdeel is wellicht wat lastiger. Winston is namelijk op zoek naar de áller-, állergrootste Borsato-fan en dat kun je doen door je eigen Borsato-fan-foto te uploaden en stemmen te verzamelen!

Die foto mag je helemaal zelf kiezen, bewerken en aanpassen zodat jij er tevreden over bent. En dan natuurlijk stemmen verzamelen! Vertel dus iedereen in je adresboek dat je mee doet aan deze superleuke actie en laat ze voor jouw foto stemmen!

Martine en haar vriendin Manja heb ik inmiddels ontmoet bij de uitreiking van mijn Platina Award!

Het was hartstikke gezellig en voor herhaling vatbaar. Maar iets zegt me dat ik deze meiden nog heel vaak zal zien, haha!

Wil je me ook ontmoeten?

Doe snel mee!

Groetjes,

Marco