Einde van het jaar…

30 December 2004

Einde van het jaar…

Het einde van het jaar nadert en ik moet toegeven dat ik best een beetje ‘eindjaarssentiment’ voel! 

Er zijn heel veel fantastische dingen gebeurd.

Je hoeft alleen het jaaroverzicht te bekijken om je te realiseren hoe geweldig het was.

Officier in de Orde van Oranje Nassau, drie nummer 1 hits, de eerste dvd Zien, de onvergetelijke première in Tusschinski… en dan lees je in het jaaroverzicht alleen nog maar de hoogtepunten, er is natuurlijk nog veel meer gebeurd!

Ik heb me het afgelopen jaar echter ook best vaak zorgen gemaakt. Mensen leken zo vaak tegenover elkaar te staan, in plaats van naast elkaar. De dood van Theo was bijvoorbeeld aanleiding voor dergelijke zorgen.

Maar 2004 heeft meer trieste momenten gekend. We hebben afscheid moeten nemen van Debby (Deb-van-Son) en Amand, maar er zijn ons meer fans ontvallen. Heel veel mensen hebben hun dierbaren verloren, en deze dagen zijn vaak aanleiding om daar extra bij stil te staan. Met de feestdagen mis je de mensen waarvan je afscheid hebt moeten nemen vaak extra. Maar het is alleen maar goed om hier bij stil te staan!

Geluk is niet iets vanzelfsprekends. 

Laten we proberen samen vooruit te kijken!

Want hoe diep de dalen soms ook lijken, hindernissen zijn er om genomen te worden.

Als je denkt dat je het kunt, lukt het je vaak ook! Je moet proberen je doelstelling zo in te richten, dat de genomen stappen te overzien en haalbaar zijn. En dus kleine stapjes nemen, stap voor stap.

Ik geloof in de kracht van het positieve denken, en weet dat we geen druppel op een gloeiende plaat zijn. SAMEN zijn we een hele emmer!

Laten we met elkaar in 2005 heel veel stoom veroorzaken!

Ik wens jullie een feestelijke jaarwisseling, en pas alsjeblieft op met vuurwerk!

Ik wil in 2005 al jullie handen weer zien zwaaaaaaien!

Groetjes,

Marco.

P.S. Met dank aan René Janssen voor zijn gillende keukenmeiden!