En dat was één!

12 April 2014

En dat was één!

Nog nagloeiend van alle adrenaline wil ik jullie toch graag nog even een update geven over de eerste show van de Duizend Spiegels Tour die vandaag in Tivoli in Utrecht van start ging. Maanden heb ik er met mijn band naar toegeleefd, hebben we een setlist samengesteld en hebben we heel wat uurtjes zitten repeteren. En als het dan zover is en alles op zijn plek valt is dat zo fantastisch!


Tivoli is één van de kleinere zalen waarin we tijdens deze tour spelen en het contact met het publiek is dan heel speciaal. Ik kan letterlijk iedereen in de ogen kijken. Ik zie de emoties, de vreugde, de impact van mijn liedjes op het publiek en het plezier van mijn bandje tijdens het spelen. De setlist hebben we heel weloverwogen samengesteld, je zult bekendere liedjes horen, minder bekende liedjes en natuurlijk ook nummers van mijn nieuwe album Duizend Spiegels. Welke liedjes ik allemaal zing, dat wil ik nog even voor me houden om voor de mensen die de komende tijd naar de tour gaan de verrassing het grootst te houden. Eén liedje wil ik wel verklappen. Voor de pauze, waarin er bijzondere verhalen getoond werden die door het Ziggoteam zijn gefilmd onder de wachtende bezoekers, zing ik ‘Verlies’. Het is bijzonder te zien dat een nummer dat mij al zo dierbaar is geworden ook zoveel bij mijn publiek teweegbrengt.


Waar kleinere liedjes de zaal stil lieten zijn waren er weer andere liedjes die de zaal volledig op zijn kop zette. Terugkijkend op vanavond en vooruitkijkend naar de nog komende 18 concerten die ik tijdens deze tour zal geven kan ik met de hand op mijn hart zweren dat ik het allermooiste beroep heb dat ik maar had kunnen hebben.
Ik heb ontzettend van deze eerste avond genoten en als ik alle reacties op social media teruglees dan waren er vanavond velen met mij.

Morgen weer een show en ik kan niet wachten!

Groetjes,

Marco