Erkenning van de Consul-Generaal!

20 May 2011

Erkenning van de Consul-Generaal!

Kort geleden kreeg ik een bijzondere uitnodiging. Ik was uitgenodigd door de Consul-Generaal in België om in zijn ambtswoning een kopje koffie te komen drinken. Uiteraard was ik zeer vereerd en maakte ik graag tijd vrij om op deze onverwachte uitnodiging in te gaan. De Consul-Generaal Gert Heijkoop had een goede reden om me uit te nodigen bleek vandaag, want toen ik daar onder belangstelling van de medewerkers van de ambassade, pers en genodigden aan kwam, verraste hij me met een schitterende award. Een “Erkenning voor het Nederlands Beste Muzikale Exportproduct.”

Er zijn in Vlaanderen meer dan een miljoen albums van me gekocht, wat maakt dat 1 op de 6 inwoners van Vlaanderen een album van me bezit. Tevens zijn er een half miljoen mensen naar mijn shows komen kijken, ook dat vind ik zelf een indrukwekkend aantal! Dat deze cijfers vertaald zijn in deze schitterende award is een grote eer en ik zal er beslist een mooi plekje voor zoeken!

Het was echter nog niet alles, want ook Patrick Busschots van Universal Music in België had een award. Dromen Durven Delen is in Vlaanderen Dubbel Platina en ook dat werd vereeuwigd met een prachtige onderscheiding. Tot slot kreeg ik nog een ludiek kado, namelijk een chocolade award met o.a. het logo van Antwerpen en een microfoon. Prachtig gemaakt en heel lekker! 
Verder kreeg ik te horen dat de eerste show in de Elisabethzaal in Antwerpen voor dit najaar al uitverkocht is en er een tweede datum is toegevoegd. Geweldig nieuws! Hier kun je een kort verslagje zien.

Na enkele interviews en fotomomentjes moest ik helaas weer vertrekken, maar het was een zeer gedenkwaardige middag!

Groetjes,

Marco


 Met dank aan Roland Hermans en Nathalie Thielen voor de foto’s.