Even bijpraten!

07 January 2015

Even bijpraten!

Welkom 2015! We hebben 2014 afgesloten tijdens een heerlijke vakantie met het gezin en we zijn op dezelfde manier het nieuwe jaar begonnen! Een spannend jaar want het is mijn jubileumjaar nu ik 25 jaar in het vak zit en ik ben van plan dat niet ongemerkt voorbij te laten gaan! 

Ik begin met leuk nieuws! Sjors van der Panne, die tweede eindigde in de finale van #TVOH, staat op vrijdag 20 februari met zijn muzikanten op het podium van het Amsterdamse Concertgebouw! Hij zingt deze avond enkele klassiekers van o.a. Frank Boeijen en Ramses Shaffy, die je hem ook al tijdens The Voice hebt horen zingen, afgewisseld met prachtige eigen liedjes. Zojuist is de kaartverkoop gestart. Ik probeerde net zelf ook tickets te bestellen maar de site liep vast. Dat is een goed teken, haha, dat betekent dat velen met mij inzien dat een concert van Sjors niet gemist mag worden! Mij is het ondertussen gelukt, mocht je ook willen gaan: via www.concertgebouw.nl kun je kaarten reserveren, maar wees wel snel!
Update: er zijn nog slechts enkele kaarten voor de 20e, waardoor er maar liefst twee avonden zijn bijgekomen!

Vrijdag 20 februari 2015, 20.15 uur
Maandag 23 februari 2015, 20.15 uur
Dinsdag 24 februari 2015, 20.15 uur


Sjors van der Panne (zang) met Peter Pluer (gitaar), Hubert-Jan Horrocks (piano) en Siebe Posthuma de Boer (trompet en bugel).

Daarnaast is Sjors finalist bij de 100%NL awards als Doorbraak van het Jaar! In deze zelfde competitie ben ik genomineerd als Artiest van het Jaar. Tot zondag 1 februari kun je stemmen op jouw favorieten! Doe je mee?Ook leuk: de nieuwe Tifosi, het fanclubblad dat twee keer per jaar uitkomt, ligt weer bij alle leden op de mat! Het is opnieuw bijna een glossy, zo mooi! Zesenvijftig pagina’s op A4 formaat vol mooie foto’s, artikelen, columns (van fotograaf William Rutten bijvoorbeeld en Internetspecialist Job van Halst van Qball), diverse interviews met mij én jullie en zoals altijd een leuke strip en een mooie poster.

Daarbij zit ook je ledenpas waarmee we weer leuke dingen gaan doen dit jaar! Want ook dit jaar mogen de leden van de fanclub eerder naar binnen bij mijn concerten… Ook aan een kaartverkoop gaat vaak een presale voor de leden van de fanclub vooraf! Tevens is in april de fanclubdag weer, dit keer een bijzondere want het is de Jubileum Editie! Er wordt met me gezongen, spelletjes gedaan, er zijn kraampjes en optredende artiesten, Ali B. zal geen seconde van jullie zijde wijken haha en uiteraard treed ik op met mijn band! Je opgeven voor de fanclubdag kan hier!
Nog geen lid en dus geen pas? Dan wordt het tijd je goede voornemens te verzilveren, haha! Mijn verschillende timelines op Social Media stroomden vol met leuke plaatjes, super om jullie enthousiasme keer op keer weer te zien!

Dit nieuwe jaar is overigens nog maar net begonnen en ik mag nu al een aantal mensen blij gaan maken met een paar mooie prijzen. Wat leuk!
In de kerstvakantie stond er namelijk iedere dag, van maandag tot en met vrijdag, twee weken lang een nieuwe prijsvraag op Borsato.nl en wat is er weer fanatiek meegepuzzeld. Tien dagen lang kwamen er iedere dag weer honderden antwoorden binnen en daaruit bleek wel weer hoe groot de animo voor deze prijsvragen is. De hoofdprijs van deze prijsvragen is ook wel een hele leuke! Degene die de meeste vragen goed had krijgt een luxe editie van het bekende Borsato Pakket en twee toegangskaartjes voor de Jubileumeditie van de Fanclubdag in april dit jaar. Van alle honderden deelnemers aan de prijsvragen bleven er uiteindelijk slechts 4 mensen over die álle antwoorden goed hadden. Uit deze laatste 4 is er één winnaar getrokken, Miriam Korevaar uit Sliedrecht. Gefeliciteerd Miriam, heel veel plezier met je Borsato Pakket en heel graag tot ziens bij de Fanclubdag 2015!

Het leuke van deze prijsvragen is dat je niet elke dag mee hoeft te doen om te kunnen winnen en ook als je weer andere prijsvragen fout had kun je toch ook winnen, namelijk een Borsato verrassingspakketje! De computer heeft elke dag een prijswinnaar gekozen en deze 10 mensen vinden binnenkort een leuk verrassingspakket in hun brievenbus.
 

Elles Dauvillier uit Barendrecht
Stefan de Groot  uit Almere
Monique v.d Wetering  uit Oss
Alina Huijskens  uit Almelo
Stefan van Etten  uit Valkenburg
Jolanda Dobbelaar uit Hulst
Ursula Suselbeek  uit Silvolde
Nancy van der Zwan uit Veghel
Sylvia de Rooij  uit Etten-Leur
Ruben Schuimer  uit Maastricht
In februari is de voorjaarsvakantie er alweer en ook dan zullen er weer nieuwe prijsvragen op Borsato.nl staan. Doen jullie dan ook weer mee?
 
Groetjes,

Marco