Even vooruitkijken naar de zomer…

22 January 2017

Even vooruitkijken naar de zomer…

Nu ik midden in De Vrienden van Amstel LIVE! zit en enorm geniet van alles dat hier op me afkomt, het samenwerken met al mijn muzikale collega’s en de geweldige crew hier, kijk ik stiekem al uit naar de zomerfestivals waar ik deze zomer voor jullie mag optreden. Ook op die festivals zal ik weer veel van mijn muzikale collega’s zien en dat vind ik natuurlijk superleuk, maar ik kijk vooral uit naar de sfeer op die zomerfestivals. 
Die gedachte overvalt me nu omdat ik de sfeer van de zomerfestivals ook hier bij de Vrienden van Amstel LIVE! proef. Het gevoel van samenhorigheid, voor welke artiest je ook komt, voel je gewoon! Net als De Vrienden van Amstel LIVE! echt een feestje is, zijn de zomerfestivals dat voor mij ook!

Vorig jaar mocht ik er een heel aantal doen en die sfeer, het losse, de vakantiestemming, het heerlijke weer en de fijne interactie met het publiek, fan of niet, dat zijn de dingen die me het meest bij zijn gebleven. Het zijn ook min of meer vaste gegevens tijdens zomerfestivals en ik weet eigenlijk zeker dat ik dat allemaal tijdens de zomerfestivals van deze zomer weer mag gaan proeven. En jongens, die smaak bevalt me zo!

Ik ben net eens even gaan kijken en voor een aantal festivals zijn er nog kaarten beschikbaar. Mocht je dus niet meer gekeken hebben omdat je dacht dat het vast al uitverkocht zou zijn, het loont alle moeite om toch de linkjes nog eens aan te klikken hoor 🙂

Ik zou het te gek vinden als ik naast alle festivalbezoekers een deel van mijn eigen publiek, van jullie, terug zou zien op één van de festivals.
Ik hoop jullie te gaan zien, dat hoop ik echt!
 

Woensdag 24 mei 2017 Onder aan de Berg, Hellendoorn www.onderaandeberg.nl
Vrijdag 26 mei 2017 Pop on Top, Valkenburg www.popontop.nl
Zaterdag 27 mei 2017 Nirwana Live, Lierop www.nirwanalive.nl
Vrijdag 9 juni 2017 Live at Wantij, Dordrecht www.liveatwantij.nl
Vrijdag 30 juni 2017 Live in Hoorn, Hoorn www.liveinhoorn.nl
Vrijdag 7 juli 2017 Breda Live, Breda www.bredalive.nl


Groetjes,

Marco