Evenblij met… mij!

05 May 2011

Evenblij met… mij!

Op het moment ben ik natuurlijk heel druk in het GelreDome maar toch wil ik even tijd maken om jullie te wijzen op een bijzonder programma dat binnenkort uitgezonden zal gaan worden.
Frank Evenblij, journalist voor de Vara, is een aantal dagen met mij opgetrokken en samen zijn wij teruggegaan naar mijn roots. Zo bezochten we Alkmaar op een enorm koude dag, namen een kijkje in het huis waar ik opgroeide maar ook vlogen we naar Italië waar ik veel van mijn vakanties bij mijn vader doorbracht.

Frank Evenblij is een uitstekend journalist die kritische vragen zeker niet uit de weg gaat maar ook afwisselt met veel humor. Het leverde wel een bijzonder, oprecht en openhartig interview op. We hebben ook veel ontspannen momenten gehad waarin we beiden ook veel gelachen en genoten hebben. We hebben samen boodschappen gedaan in typisch Italiaanse winkeltjes en gekookt.

De trailer die ik inmiddels mocht ontvangen en die jullie hier kunnen bekijken belooft een heel bijzondere uitzending die ik jullie zeker aanraad! 
Tussen de concerten in Antwerpen door is dit ook voor mij hopelijk een vrije avond en ik ga er zeker voor zitten!

Evenblij met Marco Borsato, donderdag 19 mei a.s. op Nederland 3. 

Groetjes,

Marco