‘Evenwicht’ verschijnt ook op vinyl!

27 January 2016

‘Evenwicht’ verschijnt ook op vinyl!

Toen het album ‘Evenwicht’ op 20 november uitkwam kozen we ervoor drie verschillende versies van het album uit te brengen. Je kon kiezen voor een normale editie, een deluxe editie in een luxe verpakking en zelfs een superluxe limited editie waar, behalve het album, ook nog eens de zesdelige documentaire ‘Marco Borsato 25 jaar: Meer Dan Ik Alleen’ op dvd aan was toegevoegd.

Dat het album het geweldig doet en we voor iedereen wat wils hadden met deze drie versies is natuurlijk super. Het leuke is dat vinyl, de ouderwetse LP, eigenlijk weer hartstikke nieuwerwets blijkt te zijn en dat steeds weer de vraag opdook of ‘Evenwicht’ ook op vinyl zou verschijnen. En ja, jongens, ‘Evenwicht’ zal ook op vinyl gaan verschijnen! 

Waar we steeds weer bezig zijn met zoeken naar het beste geluid voor je muziek, je toch weer die nieuwere boxen aanschaft omdat die je muziek net weer even wat mooier laten klinken blijkt de nostalgie van de LP toch te blijven trekken. Het plaatsen van de naald exact in de groef, dat kleine kraakje dat onlosmakelijk met de LP is verbonden heeft eigenlijk nooit zijn aantrekkingskracht verloren. Waar we destijds dolgelukkig waren met de komst van de cd, en alle mogelijkheden die dat met zich meebracht, worden er meer en meer albums toch ook weer op vinyl uitgebracht. En dat zal ook voor ‘Evenwicht’ gelden! 

De oplettenden onder jullie hebben het misschien al op mijn eigen brandpage bij bol.com gezien maar vanaf 5 februari zal ‘Evenwicht’ te koop zijn op vinyl. De LP verschijnt in een gelimiteerde oplage dus wil je verzekerd zijn van deze LP dan kun je hem hier vast vooruitbestellen
Haal je platenspelers maar vast van zolder! Hoewel, er zijn super hippe in leuke kleuren te koop tegenwoordig voor zachte prijsjes!


Groetjes,

Marco