Extra concert in Sportpaleis!

15 February 2011

Extra concert in Sportpaleis!

We gaan een vijfde concert doen in Antwerpen! De eerste vier dagen zijn zo goed ontvangen en de vraag nog zo groot, dat er een vijfde dag is toegevoegd aan de concertreeks. Ook zondag 22 mei zal het Sportpaleis in Antwerpen in het teken staan van 3Dimensies!

Toen we deze concerttour in gingen plannen konden we natuurlijk niet op voorhand zeggen hoeveel concertdagen het in totaal zouden worden. Wel wisten we dat deze in ruim twee weken tijd zouden moeten vallen. Allereerst werden de concertdagen voor het Sportpaleis in Antwerpen bekend gemaakt en kort daarop volgden de data voor het Gelredome in Arnhem. De concerten in Antwerpen waren razendsnel uitverkocht waardoor we hier twee data aan toe hebben gevoegd. Tot onze grote vreugde ging de kaartverkoop voor het Gelredome in Arnhem ook heel snel waardoor we ook hier data konden toevoegen.

Inmiddels is er, door de grote vraag naar kaarten, dus zelfs een vijfde concert gepland in het Sportpaleis in Antwerpen op zondag 22 mei 2011 en dat is fantastisch! De kaartverkoop hiervoor is inmiddels gestart dus wanneer je de concerten bij zou willen wonen wees dan snel. Gezien de animo en de vragen die we kregen om een extra concert kan ook dit concert snel uitverkocht zijn.

Let op: de show op zondag 22 mei begint op verzoek om 19.00 uur, zodat men op maandagochtend niet teveel problemen zou moeten hebben met de wekker..!

Kaarten voor het Sportpaleis in Antwerpen kun je kopen via www.teleticketservice.com
Deze concerten zullen plaatsvinden op 17, 18, 20, 21 en 22 mei 2011.

Kaarten voor de concerten in het GelreDome zijn nog beschikbaar via www.ticketmaster.nl 
Deze concerten zullen plaatsvinden op 7, 10, 11 en 13 mei 2011.

Tot bij 3Dimensies!

Groetjes,

Marco