Extra concerten in België!

21 May 2014

Extra concerten in België!

EXTRA CONCERTEN MARCO BORSATO IN BELGIË

Al sinds 11 april is Marco Borsato op pad met zijn ‘Duizend Spiegels Tour’. Hij speelt concertzalen vol in alle twaalf provincies van Nederland, maar ook in Curaçao en natuurlijk Vlaanderen! Vanavond geeft hij in Antwerpen het startschot voor een reeks van drie concerten in het Sportpaleis. Niet alleen het publiek, maar ook Marco zelf heeft de smaak helemaal te pakken en daarom voegt de Nederlandse zanger nog eens twee Belgische concerten toe aan zijn tournee. Hij tekent op 24 oktober present in de Ethias Arena in Hasselt en op 28 oktober in het meer intieme Kursaal in Oostende.

‘Duizend Spiegels’ is het tiende Nederlandstalige studioalbum van Marco Borsato. Ook nu weer is het een perfect harmonische mix van herkenbare Borsatoliedjes, afgewisseld met gedurfde, innovatieve songs. Niet alleen bij onze noorderburen is de plaat, met een dubbel platina bekroning, opnieuw een schot in de roos, ook in Vlaanderen heeft ‘Duizend Spiegels’ zich weten settelen in de hoogste regionen van de charts. Met zijn huidige succesvolle tournee speelt Marco Borsato voor het eerst live nummers van zijn nieuwe plaat, zoals ‘Het Beste Wat Ik Ooit Had’ en het prachtige duet ‘Samen Voor Altijd’ dat hij met zijn dochter Jada opnam. Het publiek mag echter ook een greep uit de grootste hits uit zijn palmares verwachten, want ook klassiekers als ‘Rood’, ‘Ik Leef Niet Meer Voor Jou’ en ‘Binnen’ staan op de setlist!

Tickets voor de extra concerten, op vrijdag 24 oktober in de Ethias Arena en op dinsdag 28 oktober in het Kursaal, zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 23 mei om 11 uur.

Start ticketverkoop:
Vrijdag 23 mei, 11 uur

Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 of www.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen Ethias Arena
(incl. servicekosten):
59 euro – 53 euro – 46 euro

Ticketprijzen Kursaal
(incl. servicekosten):
63 euro – 56 euro – 43 euro