Extra shows Symphonica in Rosso!

25 March 2015

Extra shows Symphonica in Rosso!

Maandagavond bij Humberto Tan in zijn programma RTL Late Night mocht ik eindelijk het hoge woord eruit gooien dat me al tijden bezig houdt; op 23 en 24 oktober sta ik met Symphonica in Rosso in de Ziggo Dome in Amsterdam! Tenminste, dat waren de shows die in eerste instantie gepland zijn maar er komt nog meer!

Toen we in 2006 het concept Symphonica in Rosso bedachten had ik nooit kunnen bedenken dat het een concept zou zijn dat zo’n vast gegeven in de Nederlandse muziekscène zou worden. Natuurlijk was ik razend enthousiast over het concept en de samenwerking met Guido’s Orchestra maar op dat moment had ik nooit kunnen bedenken dat het een jaarlijks terugkerend evenement zou worden met honderdduizenden bezoekers. Na mijn eerste editie in 2006 namen grote nationale en internationale sterren het Symphonica-stokje over en schitterden namen als Sting, Diana Ross, Lionel Richie, Nick en Simon, Paul de Leeuw, Doe Maar en Anouk op de affiches. Vanzelfsprekend was ik er iedere editie bij en zo groeide het idee om zelf weer een editie van Symphonica in Rosso te gaan doen.

En nu is het zover, in het jaar dat ik mijn 25-jarig jubileum als artiest ga vieren, kan en mag ik bekend maken dat Symphonica in Rosso 2015 de naam Marco Borsato wederom op de affiches zal dragen! Ik vind het zo gaaf!!

Dinsdag vond er in de Ziggo Dome in Amsterdam een bijeenkomst plaats voor pers en genodigden waarin ik meer vetelde over de documentaire die zondag 29 maart vanaf 22.30 uur wordt uitgezonden via RTL4 maar ook meer bekend maken over deze shows. Eén van de gasten die mij bijvoorbeeld zal gaan vergezellen is iemand die ook tot mijn muzikale helden behoort, namelijk de Italiaanse zanger en grootheid Zucchero Fornaciari. Ik ben er buitengewoon trots op dat Zucchero heeft toegezegd mijn gast te willen zijn tijdens deze shows.
Uiteraard zal, naast mijn bandje, ook het pop-/symfonisch orkest van Guido Dieteren, Guido’s Orchestra, het podium met mij delen. 

Dinsdag startte ook de presale voor de shows op 23 en 24 oktober en zo’n presale vind ik altijd weer spannend. Ik vind het niet vanzelfsprekend shows uit te verkopen en met stijgende verwondering en blijdschap keek ik steeds weer naar de verkoopcijfers. Alleen al met deze presale zijn beide shows uitverkocht. Ik ben zo blij!

De reguliere kaartverkoop zou eigenlijk op donderdag starten en natuurlijk wil ik iedereen die graag naar deze shows wil gaan die kans ook geven. Buitengewoon trots kan ik jullie dan ook vertellen dat er inmiddels twee extra shows zijn toegevoegd op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober! De voorverkoop is vervroegd en NU gestart!

Ook deze kaartverkoop zal volledig via www.ticketmaster.nl gaan lopen. 

Kaarten voor deze shows koop je hier!

Let wel, dit is het enige voorverkoopadres al zie ik dat er nu via diverse ticketbureau’s al kaarten aangeboden worden. Doe dit niet jongens, je betaalt niet alleen veel te veel geld voor je kaartje, ook ben je niet verzekerd van je plaatsbewijzen. Controleer daarom ook altijd even via www.weetwaarjekoopt.nl of je met een juiste ticketaanbieder te maken hebt.

Symphonica in Rosso 2015 mag ik op mijn naam gaan schrijven. Ik ben opgetogen, trots en superblij en ik hoop dit enorme feest met jullie allemaal te gaan beleven! 
Een 25-jarig jubileum als artiest hoor je tenslotte met je trouwe publiek te vieren en dat wil ik deze shows met jullie doen.

Zie ik jullie in de Ziggo Dome?

Groetjes van een superblije
Marco