Face In The Crowd

28 July 2008

Face In The Crowd

Nog maar een klein maandje en dan is het weer zover. De derde editie van Symphonica in Rosso is dan een feit. Na de eerste editie met mij, en natuurlijk Paul de Leeuw in 2007, is het dit keer de beurt aan Lionel Richie! En… ik kijk er heel erg naar uit!

Als special guests heeft Lionel Candy Dulfer en Alain Clark uitgenodigd die ongetwijfeld ook zijn vader mee zal brengen, en ook Trijntje Oosterhuis komt een optreden verzorgen.  Speciaal voor Symphonica in Rosso hebben Trijn en Lionel zelfs een schitterend duet opgenomen!

Face in the Crowd is een uptempo ballad welke geschreven is door niemand minder dan John Ewbank,. Uiteraard heb ik hem direct gedownload zodra het kon. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Hier kan je alvast een stukje luisteren.

Ik vind het een heerlijke plaat. Ik steek nooit onder stoelen of banken wat ik van de zangkunsten van Trijntje vind, ze is immers de beste zangeres van Nederland! En Lionel heeft de afgelopen jaren zijn sporen meer dan verdiend. En als je deze twee sterren samen brengt en je John een lied laat schrijven, dan komt daar iets heel bijzonders uit…

Hier kan je Face in the Crowd downloaden

Laat je me even weten wat je van dit nummer vindt?

Groetjes,

Marco