Fanclub: Tifosi di Marco Borsato

07 November 2011

Fanclub: Tifosi di Marco Borsato

Ben je een liefhebber van Marco’s muziek en vind je het leuk om zijn concerten te bezoeken? Dan is het lidmaatschap van Tifosi di Marco Borsato misschien iets voor jou!
Wanneer mag je jezelf een FAN noemen?

Doe hier de test!

Muziek
Muziek is emotie. Muziek kan steunend, opbeurend, troostend en zelfs helend werken. Muziek verbindt mensen, laat grenzen vervagen, muziek spreekt een universele taal. Muziek is een heerlijke hobby.
Hoe deze hobby zich uit is voor iedereen verschillend. Er zijn fans die meerdere keren naar een optreden gaan, er zijn ook fans die alleen thuis van zijn muziek genieten. Er zijn fans die het ook leuk vinden om Marco te volgen als hij ergens bij een evenement is zoals de Nationale Sportweek of te volgen op TV zoals bij The Voice of Holland en er zijn mensen die daar niets mee hebben. Alles is goed, er is nu eenmaal geen verkeerde manier om van muziek te genieten.

Muziek verbindt
Veel mensen uit Marcos publiek hebben elkaar in de loop der jaren leren kennen doordat ze elkaar tegen kwamen bij bijvoorbeeld concerten of via Club Borsato contacten opdeden.
Er zijn ook speciale vriendschappen ontstaan. Bij nieuwe concerten of evenementen herkennen mensen elkaar van bijvoorbeeld de weblogjes en kletsen ze over Marco en andere bezigheden. Hartstikke gezellig dus! Ook Marco herkent daardoor inmiddels veel fans en komt regelmatig ook even een praatje maken, als hij tijd heeft worden er vaak ook samen fotos genomen.

De voordelen van de fanclub
De fanclub ondergaat een metamorfose! Met ingang van 1 januari 2012 krijgt ieder lid van de fanclub een op naam gestelde pas waaraan een aantal voordelen zijn verbonden. Zo heeft Marco persoonlijk geregeld dat fanclubleden op vertoon van hun pas bij (een groot aantal) van zijn eigen concerten eerder naar binnen mogen en zo een prachtig plaatsje in de zaal uit kunnen kiezen! Daarnaast kun je op vertoon van je pas korting krijgen op bepaalde merchandise en kun je meedoen aan speciaal georganiseerde activiteiten vanuit de fanclub. Jouw lidmaatschap met de daarbij behorende ledenpas gaat je dus een aantal fantastische voordelen opleveren.

En dat is nog niet alles! Ieder lid van de fanclub heeft recht op een gratis Club Borsato. Dat betekent je eigen plekje op het wereldwijdeweb waar je je ervaringen, belevenissen, gevoelens, uitstapjes, fotos en nog veel meer kunt delen met de bezoekers van je weblog. Ook Marco zit regelmatig op de weblogjes en laat vaak een reactie achter! Je kunt een Club Borsato lidmaatschap aanvragen op www.clubborsato.nl. Succes!

Daarnaast mag je je ieder jaar opgeven voor de fanclubdag die meestal in oktober/november wordt georganiseerd en waarbij Marco als eerste arriveert, als laatste vertrekt en uiteraard de hele dag aanwezig is.
Ook ontvang je twee keer per jaar de Tifosi, het fanclubblad. De Tifosi is een echt magazine met hierin het laatste nieuws rondom Marco, fotos, een strip, feiten, uiteraard een interview met Marco maar ook verhalen van andere fans en een prijsvraag. Moeilijk om kort samen te vatten maar zeer uitgebreid om te lezen en absoluut de moeite waard!

Ook mogen we regelmatig leden van de fanclub uitnodigen voor bijvoorbeeld televisie-uitzendingen of andere gelegenheden waar Marco bij aanwezig is en zo wordt het lidmaatschap alleen maar aantrekkelijker.

Wat kost het lidmaatschap
Het lidmaatschap voor leden die in Nederland wonen bedraagt 20,- euro per jaar, voor die in Europa maar buiten Nederland wonen bedraagt het 23,50 euro per jaar. Voor leden die buiten Europa wonen gelden andere tarieven, vraag ze even op via info@clubborsato.nl

Familielidmaatschap
Woon je op hetzelfde adres en hebben jullie aan één Tifosi per keer genoeg, dan is het familielidmaatschap helemaal iets voor jullie! Het basislid krijgt dan de Tifosi thuisgestuurd en mag daarnaast natuurlijk van alle voordelen genieten. Het familielid mag ook een weblogje maken, krijgt een eigen Tifosi-pas maar géén Tifosi. Dit lidmaatschap kost maar 10 euro per jaar.

Online lidmaatschap
Een online lid profiteert van dezelfde voordeeltjes als een ‘gewoon’ lid maar ontvangt geen eigen Tifosi (fanclubblad). Als online lid mag je ook een weblogje maken en krijg je natuurlijk een eigen Tifosi-pas. Dit lidmaatschap kost 12 euro per jaar.

Voor vragen kun je mailen naar: info@clubborsato.nl