Fanclubdag 2015, kom je ook?

08 January 2015

Fanclubdag 2015, kom je ook?

Ieder jaar organiseert mijn fanclub in samenwerking met mij een fanclubdag en altijd is het een dag waar ik erg naar uitkijk. Een fanclubdag is er niet alleen voor mijn fans maar is ook voor mij een feestje!  

In april 2015 zit ik 25 jaar in het vak en Tifosi di Marco Borsato vindt dat dit jubileum zeker gevierd moet gaan worden. Een carrière van 25 jaar houd je op dit niveau nooit vol zonder publiek en daarom ben ik het helemaal met hen eens. Ook ik wil dit jubileum heel graag samen met jullie vieren! Zonder jullie nooit aflatende steun had ik dit jubileum immers niet kunnen halen en daarom vind ik dan ook dat jullie erbij horen te zijn.
De eerstvolgende fanclubdag zal gehouden worden op zondag 19 april 2015 en met mijn 25-jarig jubileum in deze zelfde maand belooft dit wel een heel bijzondere fanclubdag te gaan worden!
De fanclubdag zal plaatsvinden in ‘Hart van Holland’ in Nijkerk, een locatie die we al eerder bezochten en waar iedereen razend enthousiast over was. 
 


Met het fanclubteam zal er nog heel wat overlegd gaan worden maar een aantal dingen kan ik alvast verklappen. 
Mijn medecoach bij The Voice of Holland, en tevens mijn vriend, Ali B. zal aanwezig zijn en hij zal samen met mij terugkijken op mijn carrière. Wanneer muziek al 25 jaar je vak is mag muziek op zo’n dag dan ook zeker niet ontbreken en daar gaan we voor zorgen! Zo geven we fans de kans met of voor mij te zingen maar ook zullen mijn bandje en ik uiteraard voor jullie gaan optreden!!

Zoals jullie gewend zijn zullen er diverse kramen op de fanclubdag staan met onder andere nieuwe merchandise en zullen er bijzondere prijzen verloot gaan worden. Ook zullen we weer fans in het zonnetje gaan zetten en weer anderen verrassen. Een fanclubdag is een dag door en voor fans en dat zullen jullie gaan merken!
Groot of klein, aan iedereen wordt op deze fanclubdag gedacht! Kleine bezoekertjes zijn net zo welkom als grote bezoekers en voor de jongsten zal er een speciale kinderhoek met leuke activiteiten zijn. 
Om naar de fanclubdag te kunnen komen moet je lid zijn van de fanclub en ieder lid mag maximaal twee introducés meenemen. Ben je nog geen lid, dan kun je dat bij je aanmelding direct worden!
 


De avond voorafgaand aan de fanclubdag organiseren we, ook in ‘Hart van Holland, de Borsato Bingo. Al op 18 april zal ‘Hart van Holland’ bol staan van de activiteiten. De enige voorwaarde voor het opgeven is dat je lid bent van de fanclub. Je mag als lid wel twee introducés meenemen. Ben je nog geen lid? Dan kun je natuurlijk lid worden zodat ook jij je kunt opgeven. Alles over het lidmaatschap en je opgeven als lid kan via deze link
Bingokaarten kosten 5 euro per stuk en voor iedere ronde moet je (per persoon) minimaal één bingokaart aanschaffen. Er worden twee ronden gespeeld en het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang met opgeven!
UPDATE: De Borsato Bingo zit VOL!

Je opgeven voor de fanclubdag kun je hier doen! 

 


Het duurt nog even maar de voorbereidingen zijn al in volle gang en bij ieder stukje informatie dat ikzelf krijg, krijg ik er nog meer zin in!
Er is niemand met wie ik dit jubileum liever vier dan met jullie, mijn publiek. Ik hoop dan ook dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn!

Groetjes,

Marco