Fanweekend dit jaar in Brabant!

15 June 2018

Fanweekend dit jaar in Brabant!

Brabantse nachten zijn lang…
Ik heb eigenlijk na de Borsato Bingo op zaterdag altijd het gevoel een extreem korte nacht te hebben gehad voor de Fanclubdag op zondag start hahaha, maar we gaan het dit jaar echt beleven in Brabant!

Op 13 en 14 oktober is het Fanweekend weer!
Dit jaar in Markant Uden te Uden.Het wordt alweer de zeventiende keer dat we de Fanclubdag houden en we gaan er opnieuw een feestje van maken.
De medewerkers van de fanclub zijn al maanden bezig maar het schiet dan ook al behoorlijk op, voor je het weet is het oktober! Lijkt het je leuk om ook naar de fanclubdag te komen, meld je dan nu aan, de kaartverkoop is reeds gestart. Het thema is dit jaar ‘Thuis’, en ik ga er persoonlijk voor zorgen dat jij je deze dag helemaal thuis zult voelen!

Alles over deze dag en hoe je aan kaarten kunt komen lees je hier!

Nu hoor ik geregeld mensen zeggen dat ze niet echt ‘fan’ zijn. Dat wil zeggen, ze hebben natuurlijk wel mijn albums en gaan ook naar concerten, maar ze zijn geen fan ofzo. Nou wil ik je niet laten schrikken, maar volgens mijn definitie ben je dan fan. Gaat het jou niet uitsluitend om de muziek, maar vind je een gezellig samenzijn met gelijkdenkenden ook leuk, houd je van leuke kraampjes, spelletjes doen, mooie muziek, prijzen winnen, verrassingen en vooral veel lol maken? Dan is zo’n fanclubdag volgens mij ook echt iets voor jou! Beleef het gewoon een keertje mee!

De kaartverkoop gaat hard, dus twijfel niet te lang! De Borsato Bingo op zaterdagavond zit inmiddels al vol. Maar voor de Fanclubdag op zondag zijn nog nog wel kaarten verkrijgbaar.

Liefs,
Marco

P.S. De Belgen hebben stemplicht op zondag 14 oktober, daarom hebben we speciaal voor jullie een zuidelijke provincie gekozen. Na het stemmen kun je dan doorrijden naar Nederland 😉