Feest! Mijn Leontine is jarig!

10 December 2006

Feest! Mijn Leontine is jarig!

Het is een feestelijke maand vandaag, van veel mensen in mijn omgeving vieren in december hun geboortedag. Jada, John en Armando zijn inmiddels jarig geweest en later deze maand word ik zelf ook een jaartje ouder. Maar vandaag is het pas echt feest! Want mijn grote liefde, mijn steun en toeverlaat en mijn beste vriendin is vandaag jarig!

Als je jarig bent in zo’n drukke maand, want ook Sinterklaas en Kerstmis vragen aandacht, wil een verjaardag er nog wel eens doorheen schieten. Echt zin om het te vieren heb je niet, weer een huis vol visite is dan niet zo aantrekkelijk.

Maar hee, de verjaardag van Leontine wil ik dus wél vieren! Ik ben veel te blij dat we na al die jaren nog zo gelukkig zijn samen, dat we beiden gezond zijn en van elkaar en het leven kunnen genieten!

Het cadeau wat ik voor haar gekocht heb had wat voeten in de aarde en het zou zo maar kunnen dat ik nog vaker dan anders aan de telefoon hing, maar het is allemaal gelukt! Leontine is erg blij met haar geschenk! De kinderen hadden ook hun best gedaan en de meest unieke kunstwerken heeft ze gekregen. Dat wordt weer inlijsten!

Echt feesten gaan we dus niet, maar we gaan wel gezellig uit eten vanavond met vrienden. Even zonder kinderen er heerlijk uit, overal over kunnen praten, lekker kunnen eten en drinken en het zo laat kunnen maken als je maar wilt!

We hebben een hectische periode achter de rug. Leontine heeft opnamen gehad voor Voetbalvrouwen (vanaf januari bij Talpa) en Ranking the Stars met Paul de Leeuw (elke vrijdag bij BNN) en ik worstelde me nog door de nasleep van de tour heen. Maar de kerstvakantie nadert en dan gaan de stekkers eruit hoor! We zijn twee weken niet bereikbaar!

Lieve schat, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! We gaan er een heerlijke dag van maken!

Liefs, Marco & de kids.