Fijne kerstdagen!

24 December 2009

Fijne kerstdagen!

De afgelopen weken zijn ontzettend druk geweest, ik heb enorm veel gedaan en kijk dan ook met voldoening terug naar het werk dat de afgelopen periode verzet is. Het kantoor in Abcoude is nagenoeg klaar en we zijn er al druk aan het werk.

Buiten dat het een enorm drukke periode is geweest heb ik heel veel zin in de kerstdagen die ook wij traditiegetrouw met familie en vrienden door zullen brengen. Even alle tijd voor elkaar, gezelligheid, samenzijn en tijd doorbrengen met de mensen die me lief zijn.

De kinderen hebben uiteraard kerstvakantie en ook ik heb met de Kerst geen verplichtingen. We gaan heerlijk eten, er liggen een paar cadeautjes onder de kerstboom, het huis is gezellig versierd en buiten is het nog prachtig wit. Alle elementen voor een gezellige en knusse Kerst zijn aanwezig en reken maar dat ik van al die elementen ga genieten de komende dagen!

Uiteraard wil ik jullie voor de komende dagen heel veel gezelligheid en warmte toewensen. Geniet van de kerstdagen maar geniet bovenal van elkaar!

Groetjes,

Marco