First, het album van Iris Kroes is er!

24 August 2012

First, het album van Iris Kroes is er!

Gisteren, 23 augustus, was voor Iris Kroes een hele bijzondere dag en dat was het voor mij ook zeker want Iris haar eerste album met de toepasselijke titel First beleefde haar albumpresentatie. Dat ik ongelooflijk trots ben op Iris, dat mag inmiddels wel duidelijk zijn. Het uitkomen van haar eerste album is een enorme stap in haar carrière. Het feit dat Iris als winnares van The Voice of Holland deze mogelijkheid heeft gekregen is fantastisch!

Met dit album heeft Iris de kans gekregen zich te ontwikkelen als artieste en op eigen benen haar carrière verder uit te breiden. Iris laat met dit album zien dat ze meer in haar mars heeft dan alleen het meisje met de harp te zijn en het maakt me trots haar ontwikkeling te kunnen volgen.

Ik had dolgraag zelf bij deze albumpresentatie aanwezig geweest maar door de opnamen van The Battles was dat helaas niet mogelijk. Iris overhandigde me eerder deze week al het eerste exemplaar van First en het is zo’n wonderschone plaat geworden! 
Hebben jullie trouwens al gezien dat Iris er fantastisch uitziet? Iris is het gezicht van Weight Watchers geworden en is inmiddels maar liefst 11 kilo afgevallen. Iris straalde altijd al, maar nu nog meer dan anders!

Vanaf vandaag ligt het album van Iris in de winkels maar natuurlijk is het ook te downloaden via iTunes .

Ik zou het doen want het is een juweeltje geworden!

Groetjes,

een hele trotse coach Marco