Fotoveiling voor Azië

13 January 2005

Fotoveiling voor Azië

Er worden momenteel tal van acties gehouden voor Azië. En elke actie verdient aandacht en waardering, maar het is voor mij onmogelijk om alle acties hier een plekje te geven. Toch wil ik deze wel met jullie delen omdat ik vermoed dat jullie dit misschien ook interessant vinden. Want ook de fotografen zetten hun beste beentje voor en veilen unieke foto’s op http://www.fotoveilingazie.nl. Bied mee op foto’s waar ik op sta voor Azië!

Zo heeft Maarten Corbijn een foto van mij beschikbaar gesteld die we gemaakt hebben voor de cd ‘De Waarheid’. Deze foto wordt aangeboden in het formaat van  40 x 55 cm. Deze foto is gemaakt in zwart/wit en is gesigneerd door Maarten en mij.  

Wil je bieden op deze foto? Klik dan HIER! 

Je kunt op deze foto bieden tot 20 januari 18.00 uur.

OokRichard SinteMaartensdijk heeft een foto beschikbaar gesteld. Deze foto is wat recenter want het is een foto van Do en mij samen, die vorig jaar is genomen in de Kuip.

Deze foto heeft een formaat van 40 x 30 cm en is geheel in kleur. 

Wil je bieden op deze foto? Klik dan HIER !
 

 

Uiteraard gaan alle opbrengsten van de veiling naar Giro 555 en de tussenstand staat momenteel op € 9380. Laten we hopen dat het er nog veel meer worden want jullie weten, iedere euro is er eentje!

Groetjes,

Marco