Frank Boeijen mijn gast tijdens Symphonica in Rosso!

16 December 2015

Frank Boeijen mijn gast tijdens Symphonica in Rosso!

In mijn jeugd stond ik al in de rij om kaartjes te bemachtigen voor een concert van mijn held Frank Boeijen. Het was het allereerste concert dat ik ging bezoeken en ik stond uiteindelijk zelfs vooraan! Voor mij is Frank de nestor van de Nederlandse kwaliteitspop en ik heb ongelofelijk veel waardering en respect voor hem en zijn muziek. Het is een grote eer hem te mogen ontvangen tijdens Symphonica in Rosso in het voorjaar. Ik wil hem heel graag het podium geven dat hij verdient.
 
Ook Frank kijkt erg uit naar onze samenwerking. Hij heeft de show gezien in oktober en was er erg lovend over, hij is er trots op dat hij deel mag gaan uitmaken van de tweede reeks. Dat is zo te gek om te horen!
 
We hebben al eens eerder samen mogen optreden tijdens de Vrienden van Amstel Live en wat voelde ik me toen vereerd dat ik het prachtige liedje ‘Zeg Me Dat Het Niet Zo Is’ met mijn muzikale held mocht zingen. Ik was in die tijd ook te gast bij RTL Late Night om hierover te vertellen. Ook was Frank mijn gast tijdens Marco en Friends in 2009 waar we samen ‘Kronenburgpark’ zongen.

 

De eerste zes concerten met Zucchero waren geweldig, maar ik ben ervan overtuigd dat de tweede zes shows in 2016 minstens zo bijzonder gaan worden! Ik heb er ongelofelijk veel zin in. Wie van jullie gaat er ook?

Symphonica in Rosso
Woensdag 24 februari 2016
Donderdag 25 februari 2016
Zaterdag 27 februari 2016
Zondag 28 februari 2016 (middagvoorstelling)
Woensdag 2 maart 2016
Donderdag 3 maart 2016
 
Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 49 en € 59 
Kaartverkoop via: www.ticketmaster.nl.
Meer info over deze concerten vind je op mijn site en via www.symphonicainrosso.nl
 
 

Groetjes,

Marco