Gasthoofdredacteur van VROUW!

29 March 2019

Gasthoofdredacteur van VROUW!

Inmiddels alweer elf jaar geleden mocht ik gasthoofdredacteur zijn van VROUW, het magazine dat wekelijks verschijnt bij de zaterdagkrant van De Telegraaf. Deze editie stond helemaal in het thema van ‘Wit Licht’ en wat was het leuk om dit te mogen vormgeven.
Ik vind het dan ook geweldig dat ik nu nog een keer deze ervaring mag beleven en wederom gasthoofdredacteur mag zijn van dit blad, dat morgen, op 30 maart, zal verschijnen.

​Naast mijn liefde voor de muziek, heb ik zoals jullie weten meer passies, zoals onder andere duiken en fotografie. In deze editie van VROUW, zal deze andere kant van mij belicht worden. Maar in plaats van achter de camera, sta ik deze keer voor de lens van een aantal bijzondere vrouwen, die de liefde voor de fotografie met mij delen. In deze reportage laten zij zien hoe ze mij het liefste in beeld brengen. Zoals fotomodel Kim Feenstra, die al waanzinnig is voor de lens, maar zeker niet minder achter de lens.
Voor een exclusief interview met Kim Clijsters, die amper interviews geeft, ben ik afgereisd naar Antwerpen. Kim is een vrouw, waar ik een enorme bewondering voor heb. Het interview met Kim kun je hier lezen. Maar ook de vrouwen in mijn eigen leven mogen niet ontbreken. Leontine en Jada laten hun mooiste kant zien in de modereportage en ik ben dan ook apetrots.
 
Dit is een kleine greep uit de artikelen, want er is nog veel meer te lezen en ik hoop dat jullie net zo genieten van deze speciale uitgave van VROUW als ik.

Laten jullie weten wat jullie ervan vinden?
 
Groetjes,
 
Marco