Geïnspireerd door ‘Samen Voor Altijd’

16 December 2013

Geïnspireerd door ‘Samen Voor Altijd’

Wat was het heerlijk om met Jada het nummer ‘Samen voor Altijd’ op te nemen voor mijn nieuwe album. Ongelofelijk trots en blij ben ik dat ik dit samen met mijn dochter kon doen! Veel vaders en moeders herkennen zich in het nummer, wat ook te merken is aan de overweldigende reacties die we hebben gekregen. Heel veel ontroerende reacties heb ik mogen ontvangen via mijn website, mail, Twitter, Instagram en Facebook.
Na ons optreden bij RTL Late Night stonden we gewoon de volgende dag op nummer 1 in iTunes! 

Van Veerle en haar papa kreeg ik wel een heel bijzonder filmpje. Geïnspireerd door het nummer ‘Samen voor Altijd’ zongen Veerle en haar papa ook het nummer in. Prachtig en liefdevol hebben ze dit gezongen, een mooie herinnering voor altijd. Wat is het toch fantastisch te zien hoe muziek mensen raakt! Ook Michael en Thirsa hebben ‘Samen Voor Altijd’ opgenomen. Wat is het toch lief zo’n kinderstemmetje dit te horen zingen!
De DJ’s van het Belgische Qmusic vonden dat wat Jada en ik konden zij ook konden. Samen met hun eigen kinderen hebben ze ‘Samen Voor Altijd’ gezongen, geweldig! Hoe ‘Samen Voor Altijd’ met een Vlaams accent klinkt kun je hier terugluisteren! 

Ik ben heel benieuwd naar nog meer covers van ‘Samen Voor Altijd’. Heb je er eentje opgenomen dan kun je me dat via deze link laten weten.

Heb je het nummer ‘Samen Voor Altijd” nog niet en wil je het graag downloaden? Dan kan dat hier.