Gewaardeerde collega’s!

14 June 2006

Gewaardeerde collega’s!

Ik ben iemand die graag op de hoogte blijft van wat mijn collega’s uit het vak doen en dit keer werden mijn oren wel weer héél erg verwend. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik een paar gerespecteerde collega’s in the spotlights te zetten!

 

Ilse DeLange

 

Ilse heeft heel haar carrière altijd op hoog niveau gepresteerd en al haar albums zijn zonder uitzondering goed te noemen. Nu heeft ze een nieuwe plaat gemaakt met wat minder country en wat meer pop en ze heeft hem ingezongen op een manier waarop haar prachtige stem volledig tot zijn recht komt. Van The Great Escape zoals het album getiteld is, vind ik vooral de ballads zeer smaakvol, ik heb er echt van genoten. 

De bijbehorende clip is ook schitterend!

 

Guus Meeuwis

 

Guus is echt boven zichzelf uitgestegen! Hij heeft net drie keer in het stadion van PSV in Eindhoven een fantastische show weten neer te zetten waarvan ik van veel mensen hoorde dat ze het graag nog een keer wilden meemaken. Dat geldt overigens net zo zeer voor mij! Ik heb een geweldige middag gehad en heel erg genoten!

 

Ook waren er nog een heleboel mensen die naast de kaartjes hadden gegrepen, ik hoop dan ook dat hij volgend jaar weer een serie shows zal doen.

 

Guus heeft net een liedje uitgebracht, ‘Ik wil dat ons land juicht’ waarvan hij de tekst samen met Ruud van Nistelrooy heeft geschreven. Deze single brengt je meteen in de Oranje stemming! Tevens is er een hele speciale clip (bekijk hem hier!)  die gemaakt is door SBS, met dank aan de KNVB voor de prachtige beelden van het Nederlands Elftal. 

Kortom, Guus is groots met een zachte g, en staat garant voor een Brabants feestje!

 

Ferry van Leeuwen

 

Mijn trouwste fans weten natuurlijk allang dat Ferry niet alleen samen met Ton een trouw toeleverancier van fantastische liedjes is, maar ook een zeer gewaardeerd bandlid. Maar voor de fans die wat minder goed opletten wie er allemaal op het podium staan zal dit een goede hint zijn: Ferry is die kale zanger uit de Memoriesband! Ja? Gaat er een lampje branden? Dan kan ik je vertellen dat Ferry een prachtig eigen album heeft gemaakt welke ‘Intens’ heet en dit najaar uitkomt. De gelijknamige single is nu gelukkig al uit. Ferry vertelt: “Een groot deel van de liedjes op ‘Intens’ is  geïnspireerd door de zwangerschap en de daaruit voortvloeiende geboorte van mijn dochter Lisanne. Die periode was fantastisch. Uniek. Intens.” Ferry heeft heel veel energie in zijn plaat gestoken en dat kun je horen. Ik hoop dan ook dat ‘Intens’ heel succesvol zal zijn!! Nu bij de FRS!

 

Jeroen Rietbergen

 

Ook Jeroen zit in mijn bandje, hoewel hij wat ver op het podium zit met zijn keyboards wordt hij altijd zeer graag gezien en klinkt zijn spel ver door. Jeroen heeft een super uitstraling, een zeer positieve invloed in de band en is gewoon een fijn mens om mee te werken. Jeroen is met zijn eigen bandje Soulvation ook zeer succesvol. Na de hits ‘Summer In The City’ en ‘Reset Your Brain’ brengen ze een nieuwe single uit die ‘I Wanne Be With You’ heet. De single bevat alle ingrediënten van het gewaardeerde Soulvation recept: soulvolle house, heftige dance en een pop-minded sound. ‘I Wanne Be With You’ is chartbreaker bij de FRS, en vanaf deze week is de clip ook dagelijks 
op TMF te zien.  Super!!

 

Mochten jullie in de gelegenheid zijn, luister dan beslist eens naar deze collega’s van me! Ze zijn het meer dan waard!

 

Groet,

 

Marco.