Gezellige feestdagen!

06 December 2010

Gezellige feestdagen!

Dankzij het vroege begin van de winter, hebben we dit jaar kunnen genieten van een witte Sinterklaas! Het was jullie misschien al opgevallen dat Sinterklaas ook borsato.nl dit jaar niet had overgeslagen. Hij pronkte met een prachtig filmpje op de site. Ook ons huisje is hij niet stilletjes voorbij gereden. We hebben Sinterklaas met familie gevierd en enorm genoten. Het zien van die opgetogen koppies als er op deuren en ramen wordt geklopt is onbetaalbaar!
Ook ik ben enorm verwend. Het prachtige Italiaanse sommelier zwaard waarmee je champagne kunt openen vind ik echt geweldig en ik hoop hem de komende tijd vaak te kunnen gebruiken!

Terwijl Sinterklaas terug naar Spanje vaart, staat Kerstmis al weer voor de deur. De combinatie van sneeuw, gezellig met elkaar bij de warme kachel en heel veel lichtjes, maken van Kerst altijd een bijzondere periode.

Misschien wel de mooiste van het hele jaar! Dit jaar vier ik deze heerlijke dagen thuis met mijn gezin en familie. Ik kijk er nu al naar uit!
Nou ja, ik moet een paar keer de deur uit, want ik ben te gast bij Serious Requests van 3FM en ook zal ik in de traditionele Kerstaflevering van All You Need Is Love zitten. Ook supergezellig om te doen! Maar de rest van de tijd zal ik heerlijk thuis zijn!

Vandaag ben ik bij Sky Radio langs geweest. Dat is op zich al heel bijzonder, omdat Sky Radio normaal gesproken nooit gasten ontvangt. Arend Langeberg had mij uitgenodigd om dit jaar de eerste stem uit te brengen op de Christmas Top 50. Ik heb gekozen voor het nummer ‘I’ll Be Home For Christmas’ van Michael Bublé. Op de site van Sky Radio kun je een aantal foto’s en een video vinden van mijn bezoek aan de studio.

Je kunt zelf natuurlijk ook stemmen op de Christmas Top 50!
Klik hier om je stem uit te brengen!

Deze week verschijnt mijn nieuwe single Kerstmis. Dit lied is tevens de soundtrack van de gezelligste Kerstfilm van dit jaar ‘Het Geheim’. Theo Maassen, Chantal Janzen, Daan Schuurmans en Thor Braun hebben de hoofdrollen voor hun rekening genomen in deze film vol magie en illusies waarin niets is zoals het lijkt! Ook in de clip van Kerstmis, die aansluit bij de film, spelen een aantal van de acteurs een rol. De clip kun je nu hier bekijken. 

Omdat bij mij het kerstgevoel al helemaal aanwezig is, wil ik afsluiten met een achter de schermen filmpje van mijn nieuwe single ‘Kerstmis’. Je ziet hierin onder andere hoe we de scènes met het paarse busje hebben opgenomen. Veel plezier!

Groetjes,

Marco