Goud voor ‘Hoe Het Danst’!

10 June 2019

Goud voor ‘Hoe Het Danst’!

Yessssssss! Goud voor onze single ‘Hoe Het Danst’! Ik ben wel zo ontzettend trots! Samen met Davina Michelle, Armin van Buuren en John Ewbank hebben we dit mooie succes even met champagne gevierd, haha. Wij waren, toen de single klaar was, al overtuigd dat dit een geweldige plaat is, maar het publiek moet dit ook omarmen. En dat heeft het publiek alom gedaan, zo ontzettend fijn! Wij hadden niet durven dromen dat de single zo hoog in de charts zou komen en over de tien miljoen streams heen zou gaan. Het nummer staat al op één bij Radio538, één in iTunes en één in de SpotifyPlaylist. Het is echt een dikke hit! 
 


Het was goed te merken dat ‘Hoe Het Danst‘ ook bij het publiek op Pinkpop in goede aarde viel. Dat Armin van Buuren op eerste Pinkersterdag dit festival zou afsluiten was geen verrassing meer, maar dat ik samen met Davina en John als gast van Armin dit nummer ten gehore zou brengen zou wel een verrassing moeten zijn. Maar dat was niet helemaal gelukt, haha. Het was zo sensationeel om op dit podium te staan, letterlijk een droom die uitkwam en nog wel op de vijftigste editie van Pinkpop. Ik vond het het best spannend, want dit was mijn debuut op dit meerdaagse festival in Landgraaf, en mede door het enthousiasme van het publiek smaakt dit toch wel naar meer! 
 

 
De Single, De Kuip en nu ook een optreden bij Pinkpop, dit alles was fantastisch! Ik ben een gezegend mens dat ik dit traject met zoveel getalenteerde mensen heb mogen doorlopen.

Wil je nu ook de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwtjes, abonneer je dan op mijn eigen YouTube Artist Channel, en volg mijn socials op Facebook, Instagram en Twitter. Uiteraard kun je je ook aanmelden voor mijn nieuwsbrief.Groetjes,

een intens gelukkige Marco

(Dank aan SetVexy voor de geweldige foto’s.)