Gouden Plaat voor Andrea Bocelli!

29 October 2007

Gouden Plaat voor Andrea Bocelli!

Een weerzien van vrienden was het, ik kan niet anders zeggen! Andrea Bocelli gaf een privé optreden voor Radio 2 waarbij ik hem mocht verrassen met een Gouden Plaat. Zijn album Vivere – The Best of Andrea Bocelli, kwam vorige week uit en was bij uitlevering dus al Goud! Een geweldige prestatie! Vivere is een schitterend album met daarop al Bocelli’s grootste hits zoals ‘Vivo Per Lei’ met Giorgia en tevens vier prachtige nieuwe tracks, waaronder samenwerkingen met Laura Pausini en Kenny G. Ook het duet ‘Because We Believe’ waarmee ik met Andrea een nummer 1 hit scoorde staat op dit album!

Andrea is oprecht geïnteresseerd en herinnert zich altijd nog waar we het de laatste keer over gehad hebben. Zijn warme vrouw Veronica was ook aanwezig en het was heel leuk ook haar weer even te zien en spreken. Ik vind het meer dan geweldig dat zijn plaat het zo goed doet en het vervult me met trots dat ook ons duet naar zijn mening  op dit album thuishoort.

In zijn speech nam hij uitgebreid de ruimte om me te bedanken, hij waardeerde het enorm dat ik ondanks mijn drukke agenda tijd had vrij gemaakt om hem zijn Gouden Album uit te reiken. Alsof iemand me tegen had kunnen houden, haha!

Nieuwsgierig naar dit album vol juweeltjes?

Je kunt Vivere – The Best of Andrea Bocelli o.a. hier, hier en hier bestellen!

Groet,

Marco