Heb jij de update al gedaan?

20 April 2014

Heb jij de update al gedaan?

De Borsato App heeft vorig jaar een geheel nieuwe look & feel gekregen en ook een groot deel van de functionailteiten zijn kritisch bekeken en verbeterd. Vorige week heeft de Android versie van de Borsato App een update gekregen en vanaf nu is hij ook in de Appstore van je iPhone te vinden! Ga je naar de Duizend Spiegels Tour, dan moet je deze update beslist even doen!

Tijdens de show zing ik het liedje ‘Verlies’. Wanneer je de app opent en op FANS klikt, zie je een kaarsje bovenin staan met daarin de titel ‘Verlies’.
Heb jij een dierbare verloren en vind je het fijn om extra bij hem of haar stil te staan tijdens de show, type dan de naam van je dierbare in en klik op ‘Steek mijn kaarsje aan’.

Het kaarsje gaat dan voor je ‘branden’, waarbij je je telefoon omhoog kunt houden zoals je dat vroeger met aanstekers deed.
Als je wilt kun je je kaarsje vervolgens delen op Social Media. Op Twitter dus of op Facebook, zodat je je volgers kunt laten weten dat we deze avond met elkaar ‘Verlies’ hebben gezongen voor hen die we wel verloren, maar zeker niet vergeten zijn…