Heerlijke vakantie gehad!

08 August 2010

Heerlijke vakantie gehad!

Net als vele andere Nederlanders heb ik ook kunnen genieten van een heerlijke vakantie waarbij ik het batterijtje weer prima heb kunnen opladen! Mijn vakantie begon dan ook op een geweldige manier: met twee weergaloze concerten in het Westerpark! Het waren twee avonden om nooit meer te vergeten met alles wat een avond vol muziek zo’n bijzondere ervaring maakt. Heerlijk weer, vrolijke mensen en geweldige muzikanten! Een aantal van de prachtige foto’s die Loe Beerens gemaakt heeft vind je in mijn fotoalbum!

We hebben dus een heerlijke vakantie gehad en hoewel ik nog lekker aan het genieten ben van de laatste weken van de schoolvakantie door met de kinderen leuke dingen te doen, kijk ik ook weer uit naar de komende periode. Ik heb al een aantal keer met John Ewbank gesproken en we kunnen beiden niet wachten om de studio weer in te gaan! 

Maar zover is het nog niet, wij hebben nog twee weken vrij en of het weer nou een beetje mee wil zitten of niet, we gaan er nog twee hele mooie weken van maken!

 

Groetjes,

Marco