Heerlijke vakantie!

26 August 2011

Heerlijke vakantie!

Het is inmiddels een week geleden sinds de poliep op mijn stembanden is verwijderd en kort erna ben ik op vakantie gegaan. De eerste dagen na mijn operatie mocht ik niet praten maar voor alle zekerheid heb ik die periode iets verlengd.
Mijn vakantie is heerlijk, ik geniet ontzettend van mijn gezinnetje en de vrije tijd die ik met hen door kan brengen. Natuurlijk kon ik niet wachten om weer tegen Leontine en de kinderen te kunnen praten en toen dat eindelijk weer kon vond ik dat nog best moeilijk. Ik schrok eigenlijk toen ik mezelf weer voor het eerst hoorde, vond mezelf zo schor als een aap en dat vertelde ik ook bij Edwin Evers afgelopen dinsdagmorgen.

Ik weet stiekem best dat ik een beetje te ongeduldig ben en dat mijn stembanden tijd nodig hebben om te herstellen net als dat voor elke operatie geldt. Inmiddels ben ik toegesproken door mijn stembandspecialist iets meer geduld te hebben en ik heb hem maar niet tegengesproken, haha. Gelukkig hoor ik wel iedere dag verbetering en ik ben ervan overtuigd dat ik binnenkort weer helemaal zal klinken zoals iedereen van mij gewend is. Ook de specialisten verzekeren me dat en dat vertrouwen heb ik ook zeker, al blijf ik wel een beetje ongeduldig… Maar dat zal niemand me kwalijk nemen.

Voorlopig ben ik nog heerlijk op vakantie en geniet enorm van het mooie weer, mijn kinderen die ik bijna voor mijn ogen zie groeien en het gezelschap van mijn lieve Leontine. Nog even en we kunnen weer ouderwets samen discussiëren! Zullen wij eens zien wie het laatste woord heeft, haha!

Groetjes,

Marco