Het Geheim van Sophia!

06 May 2018

Het Geheim van Sophia!

In het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam worden ernstig zieke, maar ook minder ernstig zieke kinderen behandeld. Ziek zijn is natuurlijk nooit leuk, maar helemaal niet als je daarvoor opgenomen moet worden in het ziekenhuis. Weg uit je eigen vertrouwde omgeving. Natuurlijk doet het verplegend personeel er alles aan om het verblijf in het ziekenhuis voor deze kinderen zo aangenaam mogelijk te maken. Nu is het idee ontstaan voor het maken van een speelfilm. Het doel is dat deze film te zien zal zijn in het Sophia kinderziekenhuis en andere ziekenhuizen met een eigen tv kanaal. In deze film beleven twee zieke kinderen een spannend avontuur en staat het dromen over een mooie wereld, waarin alles wat je wilt mogelijk is, centraal. 
 
Mijn dochter Jada heeft de soundtrack ingezongen voor deze film, samen met Jeffrey Saabeel, die het lied heeft geschreven. Deze is inmiddels te beluisteren via Spotify en te downloaden via Itunes. Tevens zijn zij samen te zien in de bijbehorende videoclip. Maar ook speelt zij, naast bekende acteurs en medewerkers van het Sophia kinderziekenhuis, samen met haar en dus ook mijn neef Sepp Ruiters de hoofdrol in deze film. 

Jada: “Ik doe mee met deze film, omdat ik het belangrijk vind dat zieke kinderen er even niet aan hoeven te denken dat ze ziek zijn en om deze kinderen blij te maken. Ik hoop ze een droom première te geven in een echte bioscoop, aangezien dit een kinderwens is voor velen. Ik ben onwijs trots op onze cast en crew en kijk er naar uit om deze film te zien op een groot wit doek!”

Alle acteurs doen belangeloos mee aan deze film, die naar verwachting in oktober 2018 uit zal komen. Maar om deze film mogelijk te maken is er echter ook een werkbudget nodig. Daarom is er een crowdfunding gestart. Meer over dit project en hoe je hen kunt steunen, vind je op de website van Het Geheim van Sophia.

Ik ben enorm trots op mijn talentvolle dochter, die haar eigen weg helemaal heeft gevonden als actrice en zangeres en zich met hart en ziel inzet voor dit bijzondere project. 
 
Groetjes,

Marco