Het Gelredome is weer van Vitesse!

08 November 2006

Het Gelredome is weer van Vitesse!

Mijn tien shows in het Arnhemse Gelredome zitten erop. De afgelopen vier weken was ik elke dag in het Gelredome te vinden en ik ken ondertussen ieder hoekje van het inmiddels door mij zo geliefde stadion! 

Maar vandaag is de grasmat weer naar binnen geschoven. Want donderdag speelt Vitesse sinds lange tijd weer een thuiswedstrijd! Ze spelen een wedstrijd voor de beker en de tegenstander is de huidige landskampioen PSV. 

Vanaf zondag was het Gelredome weer voor de club! Ik kwam de spelers en Aad de Mos al in het hotel tegen. Ik was nog niet uitgecheckt of de jongens stonden alweer te trappelen om aan de slag te gaan in hun eigen stadion! En zo hoort het ook!

Ik ben Vitesse dan ook dankbaar dat ik hun stadion heb mogen lenen en ik denk niet dat ik naar Vitesse kan kijken zonder hen te associëren met de concerten. 

Vitesse betekent voor mij vanaf nu een warme glimlach!

Morgen mag het team van coach Aad de Mos dus weer in het Gelredome aan de bak. Aangezien PSV de tegenstander is zal dat niet meevallen, maar Vitesse kan vaker verrassen! 

Ik ben natuurlijk een geboren en getogen Alkmaarder en mijn hart ligt bij AZ maar zodra bekend werd dat ik in het Gelredome mocht spelen heb ik Vitesse met bovengemiddelde aandacht gevolgd. Ik vind het een leuke club en wens ze alle succes morgen!

Met sportieve groet,

Marco.