Het is 2005!

01 January 2005

Het is 2005!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! 

En? Hebben we traditiegetrouw weer goede voornemens gemaakt? Laat het me weten! Zelf heb ik natuurlijk ook een paar voornemens gemaakt. Een aantal daarvan hebben jullie wellicht ook in jullie lijstje staan…

Ten eerste wil ik nog meer gaan trainen. Met het oog op de concertreeks in het Sportpaleis in België schroef ik de frequentie van twee keer per week sporten op naar vijf keer per week! De gedachte veroorzaakt al spierpijn, ha ha, maar het is belangrijk dat ik in een uitstekende conditie ben en volledig fit!

Naast het meer trainen betekent dat eigenlijk ook meteen dat ik mijn geliefde rode wijntje en de kaasblokjes wat vaker zal moeten laten staan. Verder heb ik mezelf beloofd nog meer gras te maaien dan in 2004! 

Verder wil ik mijn hoofd in Nederland ook weer een paar keer onder water steken en mijn eigen record van 10 keer het Sportpaleis wil ik best proberen te verbreken…

Ik spreek heel voorzichtig de hoop uit dit keer voor de tiende keer bij de TMF-awards te mogen zijn, want dat is inmiddels ook een beetje traditie. Daarbij is het altijd een fantastisch spektakel waar ik me erg op verheug!

En tot slot neem ik me voor een prachtige plaat te maken! Nou ja, ik zeg wel PLAAT, maar bij mij weet je nooit hoe we de muziek zullen verpakken. Ik ben graag innoverend en vernieuwend, dus hoop ik ook dit keer weer te verrassen.

2005, ik ben klaar voor je!

Groetjes,

Marco.