Het straatbeeld van Nederland!

02 March 2004

Het straatbeeld van Nederland!

Het is je natuurlijk allang opgevallen dat het straatbeeld er de laatste tijd heel anders uitziet… Wat is er toch gebeurd met al die abri’s en bushokjes? Jaja, Sky Radio is door het land gegaan en heeft haar sporen achtergelaten…

 

Het is tegenwoordig een stuk gezelliger om in een bushokje te wachten ha ha ha. Je zou er toch bijna de hele dag gaan zitten? Of nog leuker: wanneer je een lange reis moet maken naar de andere kant van Nederland, heb je zomaar kans dat je mij ‘onderweg’ tegenkomt!

 

Sinds de actie van Sky Radio 101 fm ben ik figuurlijk in het hele land te ‘Zien’ in verschillende abri’s en bushokjes. Ja, ze hebben er voor gezorgd dat niemand deze actie over het hoofd zou zien! Hoe je mee kunt doen aan de actie van Sky Radio staat verderop op deze site beschreven.

Van wat ik zo gelezen en gehoord heb zijn er al mensen die uitgevonden hebben waar de posters vandaan komen en aan het mailen zijn geslagen om de poster te krijgen ha ha ha.

Maar ik ben niet alleen in veel bushokjes en abri’s te zien maar er draait sinds kort ook een commercial waarin ik alvast het Tuschinski Theater bezichtig. Ik wil wel zeker weten dat alles op rolletjes loopt natuurlijk! De winnaars moeten toch op gepaste wijze ontvangen worden…


Groetjes,

Marco