Hieperdepiep hoera! Luca is 8 jaar!

30 November 2006

Hieperdepiep hoera! Luca is 8 jaar!

Het zijn spannende dagen voor de kids met de goedheiligman in het land, maar voor Luca is het al dagen nog net ietsje spannender! Want vandaag is hij dan eindelijk jarig! Gisteren kwam ik diep in de nacht thuis van de dvd-presentatie in België en begon enthousiast slingers op te hangen. Ik kan erg genieten van dit soort dagen, want zoals zoveel ouders hebben: als mijn kinderen gelukkig zijn ben ik het ook! 

En vandaag is Luca 8 jaar!

En hij wordt groot! Letterlijk en figuurlijk! Hij is behoorlijk lang voor zijn leeftijd, wat hem met voetballen goed van pas komt want hij kan keihard rennen met die lange benen van hem! Maar ook merk je dat ze steeds meer begrijpen, Luca komt soms met vragen waarvan ik denk: “Hoe kóm je daar nu bij!” Geweldig! Ik zie ook veel van mezelf in Luca terug, ik was als kind bijna hetzelfde. Zo bijzonder om dat te ervaren!

Vanmorgen is er gezongen en gefeest en zijn de kadootjes van het gezin uitgepakt. Vanmiddag komt er wat familie en vrienden, maar heel groot gaan we het niet vieren, gewoon lekker met elkaar. 

Vanavond ben ik weer aan het werk, in de Bijenkorf in Amsterdam kun je vanaf middernacht de dvd Symphonica in Rosso aanschaffen en als je wilt signeer ik hem voor je! Ik reken wel op jullie (rode!) aanwezigheid hoor!

Maar nu nog even lekker aan de taart! 

Hoera, Luca is 8 jaar!!

Gefeliciteerd, grote vent!

Liefs,

Papa, mama, Senna & Jada!