Hoera, genomineerd voor een Vlaamse TMF Award!

03 September 2006

Hoera, genomineerd voor een Vlaamse TMF Award!

Tot mijn grote vreugde ben ik dit jaar wederom genomineerd voor een TMF Award in België. Het is de derde keer dat onze Zuiderburen me deze eer gunnen, want ik ben net als in 2004 en 2005 genomineerd in de categorie ‘Best Male Artist International’!

De overige kanshebbers zijn trouwens ook niet misselijk want ook Sean Paul, Robbie Williams en Justin Timberlake zijn genomineerd in deze categorie. Vorig jaar kwamen Robbie en Justin overigens ook in aanmerking voor deze award. 

En in 2005 was ik er ook bij. Ik kan me nog goed herinneren hoe ik toch wel met klamme handjes zat te wachten op de bekendmaking in deze categorie. Fantastisch om dan te horen ‘And the winner is… Marco Borsato!’ 

Ik heb veel tijd en energie in België gestoken. Mijn laatste tour heeft zelfs uitsluitend in Vlaanderen plaatsgevonden, om te laten zien dat ik mijn Belgische fans een warm hart toe draag. Hopelijk is dat andersom ook nog steeds zo! Willen jullie dat laten zien, stem dan dit jaar weer!

Want dat ik dit jaar weer kans maak op deze prijs, dat is natuurlijk helemaal fantastisch. En wederom kunnen jullie hierbij helpen en stemmen op diegene waarvan jij vindt dat hij of zij moet winnen. In 2004 en 2005 heb ik deze prachtige Award mogen winnen, wat vind jij, mag ik de Award voor 2006 daar aan toevoegen?

Stemmen doe je hier! 

Op 14 oktober worden deze awards uitgereikt in het Sportpaleis van Antwerpen. 

Ik maak met liefde een plekje voor deze prijs vrij hoor!!

Groetjes,

Marco.