Hoera! Jada is twee jaar!

03 December 2004

Hoera! Jada is twee jaar!

Onze kleine meid was 3 december jarig! Ja, Jada is twee jaar geworden, en al zeg ik ‘kleine meid’, natuurlijk is ze al een hele grote meid! Nog maar twee jaar, maar als je ziet hoe ze loopt, praat, zingt en doet, en dan allemaal geleerd in slechts twee jaar, dan blijf ik me verbazen! Ook al heb ik twee jochies die ook twee zijn geweest…

Jada is een échte meid. Ze loopt het liefst met een tasje aan haar arm, en de schoenen van Leontine zijn niet veilig voor haar. Ze heeft dan ook van die speelgoed-hakjes gekregen en daar loopt ze de hele dag al op te paraderen.

Ze mag dan de jongste zijn, ze laat zich het kaas niet van haar brood eten.

Ze had de laatste tijd de fietsjes van de jongens ontdekt, en als mevrouw wilde fietsen werden de jongens er zonder pardon afgeduwd!

Ze heeft dan ook voor haar verjaardag een eigen fietsje gekregen. Nou ja, niet óp haar verjaardag… want hoewel we dachten hem goed te hebben verstopt, had ze hem eergisteren zelf al ontdekt!

Jullie begrijpen dat Jada niets anders doet dan met haar hakjes aan fietsen, en dat valt nog helemaal niet mee soms, haha!

Lieve schat, heel hartelijk gefeliciteerd van

Papa, Mama, Luca & Senna!

P.S. Met dank aan René Janssen voor de leuke Jada-cartoon!