Hoera! Luca is zeven jaar!

30 November 2005

Hoera! Luca is zeven jaar!

De nog te slapen nachtjes werden zorgvuldig afgeteld en weggestreept, maar vandaag is het éindelijk zo ver! Luca is jarig en hij is zeven jaar geworden! 

Ik heb het eerder gezegd, kinderen zijn net toverballetjes! Je ontdekt elke keer een nieuw laagje wat je nog niet kende, wat weer anders is dan alles wat ervoor plaatsvond. 

Luca zit nu in groep 3, en wat wordt hij al groot!

Het is een enorm spannende tijd voor hem. De Goede Sint die natuurlijk in het land is, schoentjes die gezet mogen worden, van de week zijn kinderfeestje gehad, overal kom je zwarte Pieten tegen, er is veel om opgewonden over te zijn!

Vandaag mag hij trakteren op school, en ook dat vindt hij superspannend want hij heeft een wel heel coole traktatie! Hij trakteert pennen waarmee je geheime briefjes kunt schrijven die alleen je vriendjes kunnen lezen… Is dat mooi of niet? 

En hij vindt het heerlijk om op woensdag jarig te zijn! Half dagje school om daar eens goed jarig te zijn, en de rest van de dag heerlijk thuis heel erg jarig zijn!

De dinofase is nu bijna voorbij, Luca heeft het Playmobil helemaal ontdekt. 

Lekker met die mannetjes spelen, dingen in elkaar zetten en weer afbreken, je kunt er uren en uren meespelen. Hij krijgt dan ook de Gorilla van Playmobil, want hij kon weken nergens anders over praten…

Vandaag is Luca dus zeven jaar! 

Nul nachtjes nog te slapen!

Het is feest!

Groetjes,

Marco.