Hoera voor Jada! Vandaag is ze 4 jaar!

03 December 2006

Hoera voor Jada! Vandaag is ze 4 jaar!

Een kinderleven kent vele mijlpalen, en de dag waarop je vier wordt is er beslist zo eentje! Met twee grote broers heeft Jada maandenlang uitgekeken naar deze éne dag. De dag dat ze vier wordt, de dag dat ze ‘groot’ zal zijn. Want nu, nu mag Jada eindelijk naar school!

Juf Ilonka heeft al een kaartje gestuurd. Op het kaartje wordt Jada welkom geheten in groep 1 en ze schrijft dat Jada’s stoeltje met haar naam erop al klaar staat. 

Jada was al enthousiast, maar nu is ze helemaal niet meer te houden! Voor de kerstvakantie mag ze nog een paar keer wennen, na de kerstvakantie begint ze dan eindelijk echt in groep 1.

Het kan Jada niet snel genoeg gaan, maar Leontine en ik hebben toch wel even moeten slikken, onze jongste gaat naar de basisschool! 

Mán, wat gaat het hard!

Jada is ontzettend opgewekt en ongelofelijk lief! Deze periode is heel spannend voor de kids, met al die verjaardagen, Sinterklaas, Kerst etc. 

Maar Jada blijft gezellig, hulpvaardig en vooral heel erg lief. Ze kletst de oren van je hoofd, zo leuk! Het is ook een echt een meid, wil alles vooral ‘gezellig’ maken, heerlijk!

Gisteren hebben we haar verjaardag met vrienden en familie gevierd, samen met die van Luca die eerder deze week jarig was. Vandaag rommelen we lekker in huis. Filmpje kijken, spelletje doen, beetje knutselen. Misschien dat we nog koekjes kunnen bakken, we kijken wel. Vandaag hoeven we niks en mag alles!

Gefeliciteerd lieve schat, met deze belangrijke verjaardag!

Veel liefs,

Papa, mama, Luca & Senna!