Huiskamerconcert met LadyLau

28 December 2009

Huiskamerconcert met LadyLau

Zoals jullie allemaal inmiddels wel weten ben ik vaak op Twitter te vinden. Ik vind het leuk om zo rechtsstreeks en snel te communiceren over de dingen die me bezig houden, een foto te plaatsen of mijn Daily Mugshot te maken. Niet alleen is Twitter een leuk medium om te melden wat je op dat moment bezighoud of waar je mee bezig bent, maar zo nu en dan zijn er ook leuke en goede acties via Twitter!

Afgelopen zomer was er een Twitterveiling waarvan de opbrengst voor scholing in Afghanistan  en een vrouwenhuis in Kabul bestemd was. Op heel veel verschillende dingen kon er geboden worden, van boek tot photoshoot en van kunstwerken tot o.a. een huiskamerconcert. Een fantastisch initiatief waar ik dan ook graag mijn steentje aan bijdroeg. Zelf heb ik een meet & greet beschikbaar gesteld. Omdat winnaar Rob Stegeman niet zo mobiel is, kom ik begin 2010 bij hem thuis op de koffie! Daar horen jullie nog meer over natuurlijk!

Maar ook bood ik op het huiskamerconcert door LadyLau oftewel Laura en won het ook nog eens! In de kerstvakantie was het eindelijk zover. Samen met mijn gezin en een aantal goede vrienden genoten we met een select groepje van een fantastisch en vooral intiem concert.

Laura weet de gevoelige snaren van de piano precies op de juiste manier te bespelen. Een ware lust voor het oor. Haar stem is heel mooi, heel hoog, en ze zong over alle zintuigen. Zintuigen die ze ter plekke zelf ook prikkelde!  Ik vind het geweldig dat ik met haar mooie klanken kennis mocht maken en het was een voorrecht om dat in zo’n intieme sfeer te mogen meemaken. Heel bijzonder om op die manier een artiest en haar muziek te leren kennen die je zonder die veiling nooit gekend zou hebben!

Laura is heel veelzijdig, ze speelt tevens in een Gothicband. Het contrast dat ik me tussen die Gothicband en ons huiskamerconcert voorstel onderstreept haar veelzijdigheid. Stille wateren hebben diepe gronden!

Laura heeft een eigen internetsite en die kun je hier vinden! 

Daarnaast is ze dus uiteraard ook op Twitter te vinden: http://twitter.com/LadyLau

Graag raad ik jullie aan eens een kijkje op haar site te nemen en mocht de kans zich voordoen om haar eens live aan het werk te zien, dan kan ik ook dat alleen maar aanbevelen!

Nogmaals Hartelijk dank, Laura. Je optreden in onze huiskamer was fantastisch!

Groetjes,

Marco