Ik ben genomineerd voor de 3FM Awards!

16 March 2007

Ik ben genomineerd voor de 3FM Awards!

Op 15 april vindt in Paradiso voor de derde maal de uitreiking plaats van de 3FM Awards. Het publiek, jullie dus, kunnen aangeven wie daarvoor in aanmerking komt.

Inmiddels heb ik al vernomen dat ik ben genomineerd in de categorieën Beste single, Beste Live act en Beste Zanger! Fantastisch! Zou je dus graag zien dat ik een 3FM Award win, dan kun je hier je stem uitbrengen!

Klik op de link en laat 3FM weten wie wat jou betreft een 3FM Award mag winnen. Je mag zelf weten of je alle categorieën invult of alleen de onderdelen waar je wat mee hebt. Ik maak dus kans op een 3FM Award in de categorie Beste Zanger, Beste Single (Rood) en Beste Live Act! Ik hoop natuurlijk dat ik op jouw stem mag rekenen!

3FM heeft dus een shortlist gemaakt, je kunt kiezen uit de geselecteerde acts die door de eerste ronde heen zijn gekomen. Overigens, als je stemt maak je kans op kaartjes zodat je live bij de uitreiking aanwezig kunt zijn! Tijdens deze liveshow treden onder andere VanVelzen, Krezip, Di-Rect en Ilse de Lange op. Zeker de moeite waard dus!!

Vorig jaar won ik de 3FM Award voor Beste Zanger. Ik ben daar ontzettend blij mee, hij heeft een mooi plekje in mijn kantoor. Maar ik maak met liefde een plekje vrij voor zijn broertje(s) hoor!

Zin om te stemmen? Heel goed, want stemmen doe je hier!

Groetjes,

Marco.