Ik ben jarig!

20 December 2009

Ik ben jarig!

December is natuurlijk al een feestmaand bij uitstek maar bij ons in de familie maken we het wel heel bont. We hebben al heel wat verjaardagen gevierd de afgelopen weken want zowel Luca, Jada, Armando en Leontine zijn allemaal net jarig geweest en vandaag… ben ik jarig!

Mijn tellertje is vandaag op 43 komen te staan maar ik kan je vertellen dat ik op het moment barst van de energie en levenslust!  Maar 43 is natuurlijk ook nog hartstikke jong, haha!

Ik sta eigenlijk elke dag vroeg op en ben meestal de eerste die naast zijn bed staat. Maar op mijn verjaardag mag dat uiteraard niet want dan willen de kinderen en Leontine me toezingen en cadeautjes op bed geven. Dat betekent dus dat ik toen ik wakker werd (on)geduldig bleef liggen tot de rest van het gezin zover was. Ik kan daar zo van genieten, de verjaardagswensen en knuffels van mijn gezin en ik kreeg een heerlijk zelfgemaakt ontbijt van de kinderen! Het is de beste manier om je verjaardag te beginnen en ik vind het heerlijk! .  

We houden het lekker rustig op mijn verjaardag, de kinderen hebben natuurlijk kerstvakantie en zijn heerlijk de hele dag thuis. Met alle sneeuw die er de afgelopen dagen is gevallen gaan we ons vandaag dan ook zeker vermaken en vieren we mijn verjaardag gezellig in huiselijke kring.

Ik denk dan ook dat we er vanavond maar eens een heerlijk wijntje op moeten drinken! En ook zal vandaag de taart niet ontbreken. En dat zal een flinke moeten zijn, als er 43 kaarsjes op moeten passen, haha! 

Groetjes,

Marco