Ik ben klaar voor het WK!

09 June 2006

Ik ben klaar voor het WK!

Het schema met alle poules, de stickertjes die je in de vakjes kunt plakken en ook de oranje borrelnootjes liggen allemaal al klaar! Of we Wereld Kampioen worden dit WK durf ik niet te voorspellen, maar dat ik van de wedstrijden ga genieten kan ik je wél vertellen! Ik ben gek op sport en zeker voetbal kan me bekoren, ik ‘speel’ tijdens het kijken dan ook intensief mee. Stil op de bank zitten is niets voor mij, ik spring op, ijsbeer, ik juich en ik kreun, kortom ik zit helemaal in de wedstrijd!

Uiteraard ben ik voor Oranje, want dat wordt me soms nog wel eens gevraagd aangezien er Italiaans bloed door mijn aderen stroomt. Maar daar is geen twijfel over mogelijk! Mocht Oranje er echter uitliggen en Italië zit er nog in, jaaaaa, dán ben ik uiteraard voor La Squadra Azzurra! De echte kanshebbers op de wereldtitel zijn volgens mij Argentinië, Brazilië, Spanje, Duitsland, Engeland en ja, Italië.

Oranje heeft een zware poule, ik kan niet anders zeggen. Maar Oranje weet ook vaak te verrassen, en mij mogen ze volledig verrassen dit tournooi! Overdonder me maar, ik ben er klaar voor! Stel dat Oranje hun poule wint, en ook Italië als winnaar van hun poule uit de bus komt, dan kunnen ze elkaar tegen komen in de halve finale. Dat lijkt me nou spannend! In ieder geval hoop ik vooral op mooi en sportief voetbal!

HUP HOLLAND HUP!

Een Oranje Groet,

Marco.