Ik ga ‘live’ met nieuwe app!

21 November 2013

Ik ga ‘live’ met nieuwe app!

De vernieuwde Marco Borsato app brengt jou nu nog dichterbij! Alles wat je wat je over me wilt weten, heb je nu altijd op zak! Het laatste nieuws, al mijn muziek, mijn social media en niet te vergeten de exclusieve live stream vind je in deze unieke app terug. De beelden voor de live stream, die maak ik uiteraard zelf! Samen met een nieuwe look maakt de app het nu nóg leuker en eenvoudiger om mijn belevenissen te volgen.

De app laat je exclusief meekijken met een persoonlijke live stream. In mijn rode coachstoel  bij The Voice of Holland, backstage bij optredens of misschien gewoon thuis aan de koffie, het kan allemaal live voorbij komen! Als je je pushberichten aan hebt staan, krijg je een melding zodra ik ga streamen. Heb je op dat moment geen tijd om live te kijken? Geen zorg, de beelden blijven in de app bewaard zodat je ze altijd op een later tijdstip terug kunt kijken.

Naast de livestream en een overzicht van het laatste nieuws heb je met de app direct toegang tot mijn Tweets, Facebook posts en Instagram foto’s. Nooit eerder was het zo eenvoudig om te ontdekken wat me bezighoudt!

Ben je benieuwd wanneer  mijn concerten zijn? De agenda bevat een volledig overzicht van alle optredens en evenementen die je vervolgens ook eenvoudig aan je eigen agenda toevoegt. Alle songs zijn eenvoudig op te zoeken in de uitgebreide catalogus. Naast een overzicht van alle albums, singles en registraties heb je de mogelijkheid je favoriete muziek direct aan te kopen (vooralsnog enkel voor iPhone-gebruikers).

Op een rij:

–  Blijf op de hoogte met het laatste nieuws en mijn Tweets, Facebook posts en Instagram foto’s;
–  Kijk mee met mijn persoonlijke livestream, exclusief in de app;
–  Ontdek alle albums, singles of zoek je favoriete nummers op in de uitgebreide muziekcatalogus;
–  Bekijk de agenda met opkomende evenementen en voeg shows direct toe aan je eigen agenda;
–  Meld je aan voor de nieuwsbrief en word lid van de fanclub om in contact te komen met mij en/of andere fans.

Dus ga nu naar de Appstore of Market en download de Marco Borsato app!
Had je de Marco Borsato app al op je telefoon? Dan is deze updaten natuurlijk voldoende!

Hier kun je de apps vinden:

iPhone:

https://itunes.apple.com/nl/app/marco-borsato/id473943838?mt=8

Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.borsato.mbcp


Groetjes,

Marco