Ik heb drie Edisons gewonnen!

15 February 2005

Ik heb drie Edisons gewonnen!

Ongelofelijk! Ik had al zeven van die prachtige beeldjes in huis, maar zojuist heb ik deze collectie met maar liefst drie Edisons mogen uitbreiden! Ik kan het bijna niet geloven! Ik heb een Edison ontvangen voor Beste Dvd, Beste Zanger Nationaal en Beste Dvd Publieksprijs!

In het sfeervolle Pepsi Stage was het een fantastische happening. Vele artiesten waren naar Amsterdam afgereisd om een lied te vertolken en/of een Edison in ontvangst te nemen, het was backstage dan ook al een gezellige boel. 

Zo heb ik bij kunnen praten met Zucherro, wat een heel gezellig gesprek was. Maar ook met Huub van De Dijk, Trijntje natuurlijk, Ilse DeLange, Ali B. en Ronald Koeman heb ik tijd doorgebracht.

Als eerste ontving ik de Edison voor Beste Dvd, voor ‘Zien’. Ik ben daar enorm blij mee, want toen we besloten het album op dvd uit te brengen, voorzien van clipjes, was dat iets wat nog niet eerder gebeurd. Vriend en collega Ali B. reikte de Edison aan me uit!

Niet veel later mocht ik opnieuw naar voren komen. Goede vriend Ronald Koeman vertelde dat ik de Edison voor Beste Zanger Nationaal had gewonnen! Helemaal te gek! Ik wilde alweer teruglopen, toen Ronald me liet weten dat ik nog niet klaar was. Ook de Publieks Edison voor Beste Album/Dvd ging naar mij! 

Je begrijpt dat we, na het vertolken van Als Alle Lichten Zijn Gedoofd met Eric en Jeroen, nog even naar de afterparty zijn gegaan! Want zeg nou zelf, dit is toch zeker wel een feestje waard?!

Dank jullie wel voor jullie stemmen!

Groetjes,

Marco.

Onderste foto’s: Loe Beerens