Ik sta in de nieuwe Wendy!

08 September 2015

Ik sta in de nieuwe Wendy!

Vanaf donderdag 10 september ligt de nieuwe ‘Wendy’ in de winkel! En wat heb ik daar een mooie plek in gekregen! Hoewel ik Wendy al bijna twintig jaar ken, groeide er tijdens de opnames van Villa Felderhof in 2004 itussen mij en Wendy een bijzondere vriendschap, dus toen Wendy mij benaderde of ik wilde meewerken aan deze vierde editie was ik meteen enthousiast! Haar magazine is een prachtig format waar veel trouwe lezers inmiddels gek op zijn en dat geldt voor mij net zo. Eigenlijk wilde ik niet zomaar een interview, maar iets heel bijzonders. Zoals jullie weten ben ik een enthousiast amateurfotograaf en Wendy is natuurlijk een prachtige vrouw. Dus ik wilde haar eigenlijk ontzettend graag fotograferen. Zo ontstond het idee dat ik Wendy zou gaan fotograferen en op beeld zou vastleggen hoe ik haar zie.

Wendy beheerst meerdere talenten. Ze is een uitstekend presentatrice, ze is een fantastische actrice, heeft een uniek gevoel voor humor, kan spectaculair dansen en ook op het gebied van ondernemen en redactievoeren is ze onderscheidend. Daarnaast is ze een liefdevolle moeder en een fantastische partner voor Erland. Ik vermoed dat ze slechts drie uur slaapt per nacht want hoe kun je anders al deze ballen hoog houden? Wendy is zorgvuldig, heeft doorzettingsvermogen en weet wat ze moet doen en vooral laten, als ze iets goed wil doen. Dat maakt haar een vakvrouw om rekening mee te houden.
En natuurlijk is Wendy beeldschoon. Wanneer Mari haar onder handen heeft genomen en ze volledig gestyled is, is ze prachtig. Maar ik vind haar misschien nog wel mooier als ze ’s morgens vroeg bij The Voice aan komt zonder make up en met haar haar in een staartje. Wendy bezit een natuurlijke schoonheid, alles is bij Wendy in balans. En ze zit letterlijk lekker in haar vel. Dat gezonde zelfvertrouwen, dat blij zijn met wie je bent, is onweerstaanbaar.

En tot slot: Wendy ademt liefde. Ik weet uit eigen ervaring hoe waardevol het is een vriendin als Wendy te hebben, maar veel mensen zijn ongelofelijk blij en dankbaar dat ze Wendy in hun leven hebben. Wendy luistert, geeft advies zonder oordeel. Ze zegt niet wat je wil horen, maar wat ze ook echt vindt. Daar hou ik van. En ze is trouw. Een vriendschap bestaat niet alleen uit elkaar regelmatig zien,het gaat om de intentie. Ik weet dat ze bijvoorbeeld met een aantal kandidaten uit Hart in Aktie nog steeds contact heeft. Omdat ze oprecht geïnteresseerd is hoe het nu met hen gaat. Dat vind ik bijzonder.

Dat alles wilde ik ontzettend graag vastleggen. En het liefst op een originele manier. Ik hou van contrasten, dingen die niet echt kloppen in een foto en daar had ik redelijk uitgesproken ideeën over. Gelukkig is Wendy heel flexibel en vond ze alles goed. ‘Jij bent de fotograaf!’ zei ze grijnzend toen ze met jurk en al in het zwembad ging liggen. Dat vertrouwen vond ik heel fijn!  Vanwege onze drukke agenda’s was een datum prikken waarop deze bijzondere shoot plaats zou kunnen vinden een behoorlijke uitdaging, maar we bleken allebei tegelijkertijd vakantie te vieren op Ibiza. Dat deze shoot in deze vakantie plaatsvond maakte het extra bijzonder omdat wij beiden heerlijk ontspannen waren en het mede daardoor op geen enkele manier voelde als werk. Ik bracht gewoon een superleuke dag door met mijn vriendin.
 


Toen Wendy me een fotootje appte dat ze hem binnen had vorige week, ben ik meteen naar haar toe gereden en hebben we onze reportage samen bekeken. Wat onzettend speciaal om dit op deze manier te mogen doen!
De ‘Wendy’ is een uitzonderlijk mooi vormgegeven, puur en eerlijk blad, waarin geluk centraal staat. Een ‘feel good’ glossy die een filosofie uitdraagt die mij op mijn lijf geschreven is. Kijken naar wat er wel mogelijk is, wat positief is in het leven, dat maakt je dankbaar voor al het moois wat op je pad komt. Het is een prachtige fotoreportage geworden en ik ben dan ook apetrots op iedere foto en ieder stukje tekst waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik heb uitzonderlijk veel pagina’s gekregen in dit magazine en dat maakt deze Wendy voor mij extra waardevol. De ‘Wendy’ is een magazine wat je na het lezen niet zomaar weglegt, maar bewaart. Ik heb ze dan ook alle vier en vind het echt een collectorsitem.De ‘Wendy’ ligt vanaf 10 september in de winkel en kost €5,95.
Meer info over deze ‘Feel good’ glossy vind je op http://wendyonline.nl

Ik ben ontzettend benieuwd wat jij ervan vindt! 

Groetjes,

Marco