Ik wil Marco wel cadeau!

11 March 2018

Ik wil Marco wel cadeau!

Op de Fanclubdag van 2017 kon je een wel heel erg leuke prijs winnen. We hadden namelijk: ‘Ik wil Marco wel cadeau …’, waarmee je Marco zelf kon winnen! Iedereen die wilde kon het briefje inleveren daarmee aangeven waar je Marco mee naar toe zou nemen als je hem zou winnen. En je mocht echt van alles invullen. Wat jij Marco graag wilde laten zien of mee naartoe wilde nemen, daar ging het om. Uit alle inzendingen is een viertal winnaars gekozen en afgelopen vrijdag zijn deze wensen in vervulling gegaan.
 
Marco ging allereerst langs bij de begraafplaats om samen met Chelsey en haar familie een bezoek te brengen aan het graf van haar levenloos geboren zusje. Het was haar wens om een foto te hebben van het graf samen met Marco. Dit is een mooi gebaar, omdat het zusje een enorme plek in het gezin inneemt. Het was een bijzonder, maar mooi bezoek! 
 
Daarna ging Marco naar Michelle, zij is 9 jaar oud en wilde heel graag haar Marco Borsato verzameling aan Marco laten zien. Haar moeder had haar verteld dat ze ’s middags niet naar school hoefde, maar dat ze naar de tandarts moest. Dit was natuurlijk niet zo en toen Marco aanbelde was dat een hele verrassing voor Michelle. Ze heeft al haar spulletjes aan Marco laten zien en er zijn zelfs een paar spulletjes aan haar verzameling toegevoegd. Michelle was hartstikke blij en heeft genoten van haar wens. 
 


Toen mocht Marco weer terug naar de basisschool, want Chelsey (6 jaar) wilde Marco graag mee naar school nemen. Marco werd enthousiast binnengehaald met een daverend applaus. Samen met Chelsey en de klas hebben ze zelfs nog ‘Samen Voor Altijd’ gezongen, dat via het Digibord werd afgespeeld, en een gesprek gevoerd over wat iedereen later wilde worden. Natuurlijk is er ook nog een mooie groepsfoto gemaakt! 
 
Dieuwertje was als laatste aan de beurt. Marco ging bij haar een bezoekje op het werk brengen. Ze werkt namelijk op een afdeling in een woonzorgcentrum voor ouderen en wilde dit graag aan Marco laten zien. Zo zijn ze samen door het gebouw gelopen en heeft Dieuwertje alles laten zien, van de huis- en eetkamers, van de fysiotherapeut tot in de kamer van een bewoner. Het was voor Dieuwertje een te gekke dag, die ze niet snel meer zal vergeten. Maar ook Marco was erg onder de indruk.
 


Het was een heerlijke, mooie en bijzondere dag voor alle partijen en iedereen heeft dan ook volop genoten.
We hopen beelden hiervan te kunnen laten zien op de volgende fanclubdag!

Waar zou jij Marco mee naar toe nemen?

Groetjes van alle medewerkers van de fanclub,
Tifosi di Marco Borsato